Därför ska du köpa Estrid rakhyvel

Hej fina ni! Jag har nu äntligen fått hem min rakhyvel från Estrid och jag måste säga att den grymt bra. Jag är så nöjd med den och kan tipsa alla att införskaffa sig en. Jag köpte den rosa och den här månaden skänker de en viss del av summan till cancerfonden. Vilket jag tycker är super fint och bra!

Nu tänker ni kanske varför är den så bra? Varför ska man köpa just den? Jag ska svara på era frågor!

Den kom direkt i brevlådan och det är ju så skönt så man slipper gå till ett postombud och hämta ut paketet. Man fick inte bara en rakhyvel utan man fick två rakblad, väggfäste, rakhyvel, fodral och en beskrivning på hur du bäst kan använda den. Plus att de finns en mjukgörande del på hyveln så du slipper använda raklödder, vilket jag gillar! Jag tycker att allt är i så bra kvalité, jag är imponerad! När du använder Estrid så skapar du en prenumeration så du får hemskickat rakhyvlar utefter de du har fyllt i på deras hemsida. Så du väljer helt själv hur ofta du vill få hem nya hyvlar.

Det här är inte ett samarbete utan jag vill bara dela med mig av mina favoriter. Jag tycker att ni borde beställa hem en rakhyvel och testa. Om ni inte tycker om den är det bra så är det bara att avbryta er prenumeration. Men tro mig ni kommer inte ångra er. Mina ben är som silke nu efter jag använt den.

Gillar