Brun utan sol

Jag är en av de som alltid blir likblek så fort sommaren lider mot sitt slut. Speciellt mitt ansikte. Min kropp kan vara brun men mitt ansikte vill inte hänga med i svängarna så de blir mycket blekare än resten av min kropp. Ni kan ju förstå att jag blir lätt irriterad på de. Så i det här inlägget tänkte jag tipsa om tre olika "brun utan sol" produkter som jag har provat.

ACO är den nyaste som jag provat och den är förvånansvärt bra. Det är en lotion som ger en fin och lätt tanning effekt. Jag använder den på mina armar, bröstet och i ansiktet. Jag såg att det fanns en just för ansiktet och den måste jag bara klicka hem. Jag applicerar den som vanlig lotion med händerna och än så länge funkar det bra.

Nu kommer ett tips som ni tyvärr inte kommer ha något nytta av men jag vill ändå dela med mig. Det är Kicks egna kastanjevatten som ger en fin tan. De har sluta tillverka den och jag köpte upp hela deras lager. Hahah snacka om att man är beroende. Den applicerar jag bara med en bomullspad och gör jämt och fint i ansiktet.

Sista produkten jag tänkte tipsa er om är Self-tan från Swiss Clinic. Det är pads som man använder i ansiktet, sover med och dagen efter tvättar man bort de. det ger en fin brun färg den också men jag måste vara ärlig och säga att jag inte sett så stor förändring när jag har använt den. Första gången såg jag direkt men enda sen dess har jag inte märkt av någon wow effekt. 

Gillar