Hur hanterar jag motgångar?

Under den senaste tiden har jag känt att jag verkligen blir testad. På många olika sätt! Både i privatliv men även inom jobbet. Hur hanterar man egentligen motgångar? Vad är era knep? I det här inlägget tänkte jag dela med mig av mina knep. Vem vet, jag kanske kan hjälpa någon av er att tänka om. Ni kanske kan vända något som är negativt till något positivt med hjälp av mina knep. Nu kör vi!

- Jag försöker alltid att tänka varför. Varför blir det såhär, varför hände just det här eller varför blev det som det blev. När jag har listat ut mitt ”varför” blir det mycket enklare att förstå och kunna arbeta utifrån det.

- Vad kan jag själv göra för att förändra och förbättra? Att sätta sig ner och fundera och reflektera över just den frågan kan väcka många idéer och tankar.

- Ta en sak i taget. Man måste alltid börja från ruta ett och arbeta sig uppåt. Det kommer bli väldigt svårt att vända en motgång om du börjar i fel ände.

- Kan du ta hjälp? Om jag känner att jag har fastnat eller inte kommer någonstans brukar jag alltid fråga någon eller ta hjälp. Det är inget fel med det! Att visa sig svag är också ett sätt att visa dig stark på.

- Släppa det och fortsätta kriga. Ibland är det den ända lösningen. Att släppa saken och bara kämpa vidare! Vem vet det kanske löser sig på vägen, utan att man gör något åt det.

Gillar

Kommentarer

Min helg i bilder

Jag startade min helg på ett väldigt bra sätt! I fredags jobbade jag, gick på ett möte, tränade, shoppade och umgicks med L på kvällen. I lördags åkte jag och Mutte till stan för att äta middag på Moas och gå i butiker. Han hittade en hel del och det gjorde tyvärr inte jag. Jag tänkte beställa hem saker, det är mycket enklare än att leta i butik! Till sist på söndag kom min familj hem till mig och hjälpte att montera ihop min Ikea byrå. Jag är så himla nöjd! Min lägenhet börjar äntligen se ut som ett hem! På kvällen lagade jag matlådor inför veckan och sen åkte jag till L. Hade ni en bra helg?

Gillar

Kommentarer

Kallare tider

Innehåller affiliate-länkar

Godkväll mina fina! Herregud vad kallt det har blivit ute... Det gick så fort från sensommar till höst! Jag hade önskat att värmen höll i sig lite längre men tyvärr så gjorde den inte det. Jag får passa på att njuta av tända ljus, serier och mysiga tröjor istället. Här är min outfit från idag, jag älskar min nya tröja från Zara. Den är magisk! Jag länkar liknande plagg nedanför.

Byxor: LÄNK // Tröja: LÄNK // Blazer: LÄNK // Väska: LÄNK

Gillar

Kommentarer