Från Santorini till Göteborg!

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag mår bättre nu, jag råkade få i mig mjölk igår när vi bilade ner till Göteborg och det slutade inte bra... Jag spydde i flera timmar och blev helt utslagen. Men nu är det mycket bättre! Kroppen återställde sig väldigt snabbt och nu är jag på banan igen! Tack och lov!

Hoppsan hejsan jag har klippt av mig håret!!

Som jag skrev så bilade jag och några vänner ner till Göteborg igår. Vi är här för att fira en vän som fyller år. Det ska bli så himla kul! Idag har vi mycket på schemat.

Vi bor på Upper House och herregud vad vackert det är! Jag har bott på Gothia Towers förut och det är också super fint men det här är på en annan nivå. Det är så himla lyxigt och magiskt att vi kan unna oss det här!

Om någon timme ska vi gå till deras spa och bara njuta, det är ganska tråkigt väder här idag. Det regnar och är mulet men vi hoppas att det spricker upp ikväll! Ikväll ska vi nämligen gå till Olssons vin och Port de soleil. Två av mina favorit ställen här i Göteborg!

Jag fick lyxen att ha ett eget rum och med tanke på att jag blev så dålig igår kanske det var lika bra. Att få sova i den här stora hotellsängen själv är underbart haha. Det är första gången som jag har ett helt hotellrum för mig själv.

Frukosten från imorse, den var så himla bra! Super bra service och dessutom otroligt gott. Allt kallt stod framme och sen fick man beställa det varma. Kunde inte få en bättre frukost!

Gillar

Tips för en resa till Santorini

Nu efter att jag har varit på Santorini och upplevt allt där vill jag verkligen dela med mig utav allt. Jag vill visa er alla bilder men också ge er alla mina tips. Om någon av er åker dit vill jag att ni ska få uppleva den bästa sidan av ön! Så här kommer mina bästa tips för en resa till Santorini.

- Hyr en fyrhjuling under tiden som du är på ön. Att ha friheten att åka vart man vill när man vill är oslagbar. Med en fyrhjuling kan man åka till stränder som man inte visste fanns, man slipper stå och vänta på en taxi, det är lätt att köra, mycket skönare än att behöva gå överallt och man får dessutom sol på sig under tiden man tar sig från a till ö.

- Toapappret slänger man i en papperskorg och inte i toaletten. Det var något jag inte visste om innan men för mig gör det inget. Men om du åker med någon som du inte känner dig 110% bekväm med kan det vara skönt att veta om detta innan.

- Boka bord för middagen. Det är alltid fullbokat på restaurangerna så om du vill äta på ett speciellt ställe måste du ringa och boka bord i förväg. Det underlättar så mycket så du inte behöver bli besviken och sen åka runt och leta efter ett nytt ställe att äta på. Om du inte har turen med dig som vi hade, vi gick in på restauranger, tog en drink och sen fick vi ett bord.

- Munskydd är något som du kommer att behöva ha på dig när du går in på tobaks affärer, supermarket, restauranger mm. Det är till och med så att på exempelvis Mc Dolads får du inte sitta inomhus om du inte har två doser vaccin. Om du reser nu under pandemin kan detta vara viktigt att tänka på. Ha alltid munskydd med dig!

- Upptäck ön, ligg inte och sola hela dagarna. Det finns så mycket att se på ön som inte är värt att missa för att man vill jobba på brännan. Sol får man på sig oavsett! Det kommer att komma upp ett inlägg nu i veckan med platser jag tycker man ska besöka på Santorini.

- Boka ett Airbnb boendet mitt på ön och inte nere vid vattnet. Det kommer vara mer värt att bo mitt på. Dels för att det är billigare, du kommer att upptäcka mer av ön då du måste åka till stränder / platser och du slipper hamna i "turistfällorna" så fort du kliver utanför dörren.

- Testa olika maträtter, gå inte alltid efter ditt safecard. De har otroligt god mat och jag kan verkligen rekommendera att testa allt! Det gjorde jag och jag är så glad för det, vad är det värsta som kan hända? Att det inte är din smak? Beställ in en ny maträtt då!

Gillar

The Nukka rakhyvlar

Hej bästa ni! Här om dagen fick jag hem ett packet från The Nukka som är ett företag som säljer ekologiska rakhyvlar. Jag själv har aldrig testat det innan så jag har varit så nyfiken på att få hem paketet. Igår var det äntligen dags för mig att testa de och självklart ska jag dela med mig av mitt första intryck!

Jag är en av de som rakar mig flera gånger i veckan och därför vill jag ha den bästa rakhyveln. Tyvärr så tycker jag själv att The Nukka är alldeles för liten att hålla i. Skaftet på hyveln är smal och har inte så mycket tyngd i sig. Jag gillar att ha ett bra grepp om rakhyveln så man inte tappar den eller råka slinta. Men själva iden av att det är ekologiska är hur bra som helst, mer sånt! Om de skulle göra en till modell hoppas jag verkligen att de gör en som är större!

Rakbladen var super vassa vilket jag gillar, ett stort plus poäng! Tyvärr så var det bara två rakblad och den delen på hyveln var också väldigt liten. Det jag inte tycker om med just det är att det inte når så stor yta. Det tar alltså längre tid att raka sig. Vi alla gillar olika och jag föredrar den större varianten så jag hoppas att det får ett större sortiment med fler hyvlar att välja mellan. Det här en produkt som jag skulle ta med mig på resor, super bra att bara lägga ner i väskan. Den väger inte så mycket och tar inte så stor plats!

Gillar