Michelangelo - Gamla stan

Godmorgon! Som jag nämnde i tidigare inlägg så var jag och Lennox på middag i Gamla stan i helgen. Vi gick till Michelangelo och ingen av oss hade varit där förut. Det var verkligen super mysigt och deras mat var så god! Jag gillar verkligen att testa nya restauranger och inte gå till ett ställe som man varit på hundra gånger förut.

Vi beställde in två förrätter som vi delade på och lite gott att dricka. Till huvudrätt åt jag en pizza och L åt en pasta. Jag kan varmt rekommendera er att gå hit om ni vill ha en mysig italiensk dejt.

Titta hur gott ser det inte ut?! Min pizza var verkligen en dröm!

Gillar

Kommentarer

Bikinitoppar i vardagen

Innehåller affiliate-länkar

Nu när sommaren närmar sig är det dags för många av oss att klicka hem lite nya badkläder, jag är en av de! Jag tycker att det är ganska svårt att hitta en perfekt bikini men man får inte ge upp. Tillslut hittar man någon som sitter som en smäck! Här nedanför ser ni några bikini toppar som jag hittade och jag älskar de! De är också super snygga att ha i vardagen. Nummer 1 är ju en dröm!!

Gillar

Kommentarer

Min helg i bilder

Hej hallå! Helgerna går så himla fort, det är redan söndag igen och dags för jobb imorgon. Jag hade gärna tagit en extra dag ledig. Min helg har varit underbar!

Efter jobbet i fredags åkte jag, Mutte och Victoria till stan för lite shopping. Vi alla fick med oss något hem så det var en lycka shoppingrunda.

Senare på kvällen mötte jag upp Lennox för att äta middag i Gamla stan. Det var super mysigt! Ett inlägg därifrån kommer att komma upp i veckan, håll utkik!

Vår underbara middag slutade med att vi bodde på hotell, vi checkade in spontant på Haymarket och gud så lyxigt det var. Något man borde unna sig oftare! Det kommer också upp ett inlägg därifrån i veckan som ni får hålla ögonen efter!

När jag och Lennox hade ätit frukost på hotellet och packat ihop våra saker mötte jag upp Anna, Mutte, Hugo, Alfred och Victoria. Vi hade planerat att åka och bada och sola, vilket jag är super glad över att vi gjorde. Vädret har ju varit magiskt i helgen! Vi njöt av vädret, spelade kort, åt och drack gott och sen på kvällen åkte vi hem till Anna. Jag har haft en underbar helg och jag är så tacksam över alla fina människor jag har i mitt liv <3

Gillar

Kommentarer