Leverans + middag

Hej fina ni! I lördags tog jag sovmorgon och gud så skönt det var! Så himla lyxigt när man kan unna sig det. Jag som börjar jobbet bustidigt på mornarna får sällan sovmorgon. Så jag drack en kopp kaffe i sängen, kollade på serie och bara tog det lugnt. Under dagen väntade jag på en leverans från Mio så jag kunde inte gå hemifrån...

Problemet var bara att det tog så lång tid innan den kom! Vid femtiden på eftermiddagen kom leveransen, jag, min pappa och bror bar upp allt. Jag hade aldrig klarat det utan de! Räddarna i nöden! När det var klart åkte jag hem till L och åt en trerätters middag. Vilket som var super mysigt och herregud så gott det var! Vi avslutade kvällen med att titta på en serie om superhjältar på Disney Plus som heter The falcon and the winter soldier. Kan verkligen rekommendera den!

Gillar

Kommentarer

Kläder till din telefon

I samarbete med Ideal of Sweden

Som ni vet har jag ett samarbete med Ideal Of Sweden och att jag har använt deras skal så länge jag kan minnas. Det är helt klart mitt favorit företag när det kommer till skal eller som jag säger, kläder till din telefon. Så härligt att anpassa skal efter outfit och matcha. Med min kod oliviamalm15 får ni 15% på deras hemsida plus fri frakt. Idag startar deras Flash sale och då får ni 70% rea och med min kod får ni ytterligare 15% på ert köp!! Kan det bli bättre än såhär?

Gillar

Kommentarer

En löprunda

I lördags gick jag och Daniel ut och sprang i det fina vädret. Herregud det var 10 grader i skuggan och sol, älskar att våren är påväg!

Jag minns inte senaste gången jag gick ut och sprang, det är verkligen något som jag ska börja göra igen. Nu när jag tänker efter har jag saknat de! Tänk er att starta dagen med en löprunda, wow! Det är en så himla skön känsla under och efter!

Jag invigde mina nya tights från Stronger, helt klart en favorit! Synd bara att bilden är tagen från snapchat...

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer