En bild om dagen

Följ mig på Instagram, ni hittar mig HÄR (klick) eller genom att söka på Olivia_malm. Jag uppdaterar väldigt mycket nu och det är något ni inte vill missa. Gillar ni Instagram? Det är min absoluta favorit app, dock så publicerar jag bara. Jag brukar nästan aldrig skrolla i flödet. Mitt mål är att nå 2000 följare innan året är slut, tror ni jag klarar de?

Gillar

Kommentarer

Juldekoration 2020

Innehåller affiliate-länkar

Det är alltså december om bara en dag och det betyder att julen är här. Advent, julklappar, snö, gröt, julmusik, glögg, pyssel, kvalitetstid med nära och kära plus en himla massa saker mellan det. Underbart är vad det är! I år är juldekorationen lite annorlunda än vad de har varit tidigare år. Om ni frågar mig är det positivt och det nya är så fint!

2020 juldekoration är verkligen harmonisk, gullig och fin på samma gång. Det är många som gör egna julhängare, stjärnor, kransar och så vidare. hur mysigt?! Jag själv skulle gärna vilja testa att göra något själv men har inte riktigt tålamodet för det. Vad tycker ni? Är det en hiss eller diss?

1an // 2an // 3an

Titta bara så fint, jag älskar det!

Gillar

Kommentarer

Första advent

Jag har absolut ingen jul eller advent känsla, vilket som är så himla tråkigt! Jag saknar det pirret som man hade när man var lite. Det är något jag ska försöka att hitta tillbaka till. Idag blev det jul bakning och jag gjorde lussebullar men med en twist. Jag gjorde tre olika former och med olika fyllningar.

Hoppas verkligen att det är godare än vad de ser ut haha! Senare ikväll ska jag och min familj dricka glögg och tända första ljuset. Det är ju så himla mysigt och jag älskar verkligen julen. Kanske dags att börja planera lite julklappar nu också och förbereda inför det. Har ni julkänsla?

Gillar

Kommentarer