London

Det är redan onsdag igen och det betyder bloggserie och reseinlägg! Jag hade ju så otroligt många resor inplanerade det här året som inte blev av. Ni som har följt bloggen ett tag vet om det och ni vet också att jag tycker det är så himla tråkigt... Det hade blivit ett dröm år för mig! Jag bara önskar att jag och Carolina skulle kunna åka till London nu i december. Jag vet att det är Covid pandemi och så vidare men vi lever vårt liv exakt likadant här i Sverige som vi skulle göra i London om inte bättre där. Vi i Sverige och i Stockholm gör inprincip nästan ingenting för att minska smittspridningen. I Storbritannien har de restriktioner på att man max får träffa sex personer, man måste ha munskydd när man åker kommunalt och så vidare.

Många som har dött av Covid har haft underliggande sjukdomar och anledningen till varför så många blir sjuka är för att de inte uppsöker vård. Det är inte konstigt att många dör då... Det ända som skulle vara skillnaden mellan att vara i Sverige eller ett annat land skulle vara att det kan bli en lockdown. Vilket som skulle göra att vi fastnar där. Tanken med att att få åka på en weekend resan är att komma iväg, tänka på annat, shoppa och bara vara. Jag vill inte att det alltid ska handla om Covid, känns så tråkigt och negativt... Tänk om pandemin fortsätter och pågår i flera år. Ska vi då sluta leva vårt liv? Ska alla företag gå i konkurs? Ska alla hotell stänga ner? Ska man låsa in sig själv? Hur långt ska de gå? Hur länge ska vi vänta?

Gillar

Jag söker lägenhet

Godkväll fina ni! Hoppas att er dag har varit super bra, min dag har varit toppen. Jag har haft väldigt mycket tankar och funderingar den senaste tiden och jag tänkte dela med mig av några till er nu.


- Jag är väldigt ovan vid att ta selfies och känner mig mest bara obekväm

- Flytta hemifrån är något jag måste göra nu. Jag tror att jag skulle växa som person av att göra de. Så om någon av er vet någon som hyr ut en lägenhet i Stockholm är jag intresserad. Skicka ett DM på insta!

- Privatekonomi börjar typ bli intressant och roligt

- Jag måste ta körkort nu nu nu

- Har jag bruna, gula eller gröna ögon? Jag vet inte ens själv

Gillar