Hemma mys

Godkväll fina ni! Jag har varit hemma från jobbet idag och kommer vara det imorgon också. Som ni läste i senaste inlägget. Jag vill verkligen prioritera min hälsa först nu. Jag ska må bra!

Från november förra året till nu, nästan ett år har jag prioriterat så mycket annat framför min hälsa. Vilket som inte är bra... Jag hade lunginflammation, luftvägsinfektion, förkylning, trötthet, Covid-19 och allt däremellan. Min kropp blev helt enkelt golvad. Men ändå så fortsatte jag att träna och låtsades som att jag inte var sjuk... Inte bra!

Nu när hösten, vintern och ett nytt år kommer vill jag må bra. Hur mår ni?

Gillar

Vecka 36

Måndag & tisdag

Är jag hemma från jobbet för att verkligen få migränen på plats. Jag är inne på min tredje vecka nu tror jag och det är inte bra. Så jag ska försöka få bort den, vila massvis och kanske gå ut på en promenad. Jobba en hel del med bloggen då jag har tid för det! Något speciellt ni vill läsa om?

Onsdag

Jobba på dagen och sen har APT direkt efter. Känns inte alls kul eller taggad på det men det är en gång i månaden så det är bara att kämpa sig igenom det. Efter det ska jag bara hem och ta det lugnt.

Torsdag

Jobba på dagen och sen äta middag med Paulina. Det var ett tag sen vi såg så det ska bli super kul att träffa henne. Hoppas att vi äter på något nytt ställe så jag kanske kan få tipsa er hihi

Fredag

Jag ska jobba och sen tar jag dagen och kvällen som den kommer!

Inspo bilder från Pinterest

Gillar

Testar Emma S

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon! Använder ni något ansikts serum, krämer eller ansiktsmasker? Jag är faktiskt väldigt dålig på det men har fått lite produkter av min mamma. Hur snäll är inte hon! Så nu är det min tur att testa Emma S. Jag har hört så himla bra om just de märket. Än så länge har jag bara testat det i någon dag så jag tänker att ni får en ärlig åsikt om kanske två eller tre veckor. Tidigare har jag bara använt handtvål för att ta bort sminket och Nivea som ansiktskräm så detta ska bli super spännande!

Cleansing: LÄNK // Night cream: LÄNK // Day cream: LÄNK // Overnight: LÄNK // Treatment Niacinamide: LÄNK

Gillar