Tack vare Linn Ahlborg

Innehåller affiliate-länkar

Så var jag ju bara tvungen att klicka hem ett par super snygga jeans från Boohoo. Jag har aldrig haft ett par sånna här unika jeans eller ett par i den färgen så det är super kul! Älskar unika plagg! Det var de här bilderna som Linn la ut som gjorde att jag bara var tvungen att ha likadana.

Och på min ser det minst lika snygga ut! Jag tänkte om jag skulle ha en mindre storlek men då hade jag inte ens fått på mig de hahah. Kanske får bli en Summerburst outfit ikväll :) Ni hittar de här, LÄNK

#mode #linnahlborg #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Äntligen helg

Nu är det äntligen helg och jag har längtat så mycket! Jag behöver få vila upp mig och bara ta det lugnt, något jag inte kommer göra dock. Hahah jag ska ju på Summerburst både idag och imorgon men jag får vila innan och efter de! Under den här veckan så har jag vaknat klockan fem på morgonen i onödan... Jag tror att jag har en inre stress av tanken att komma försent till jobbet, vilket jag ändå inte kommer att göra. Men men så sova är något som jag måste prioritera! Vad ska ni göra i helgen?

#bestofnouw #summerburst #helg

Gillar

Kommentarer

Men snälla

Innehåller affiliate-länkar

Vad fina kläder det är i den här kollektionen! Wow de är verkligen en 10 av 10 poäng till hösten. Att gå i hel beige är en utmaning för mig och jag vill verkligen göra det, de är sååå fint! Den svarta blusen har ju jag nästan fast i vit, min kommer dock från Ivyrevel men den här var också super cool. Outfit nummer 1 är något jag själv skulle kunna ha på mig varje dag!

Byxor: LÄNK / Tröja: LÄNK

Klänning: LÄNK / Blus: LÄNK

Byxor: LÄNK / skärp: LÄNK

Gillar

Kommentarer