9 saker att göra när du är i karantän del 2

Det senaste inlägget vart så otroligt uppskattat så nu kör vi på en del 2. Vad kan man göra när man sitter i karantän? Om ni frågar mig så kan man göra precis vad som helst, så länge ens kropp orkar. Om jag själv satt i karantän skulle jag göra alla saker som jag skrev i det tidigare inlägget del 1. Det kan ni hitta HÄR och serietipsen hittar ni HÄR.

- Hemma spa, passa på att ta hand om dig själv. Ta ett varmt skönt bad eller dusch, ha hårinpackning, måla naglarna, raka benen, noppa ögonbrynen, tvätta håret och allt som din kropp mår bra av.

- Skaffa en blogg och berätta om din egna resa om att sitta i karantän. Hur känns det? Hur mår du? Finns det något som du vill dela med dig till alla de andra som inte är i karantän?

- Möblera om, varför inte göra en ändring i ditt rum eller i lägenheten. Testa något nytt och se hur det känns. Du kanske älskar det!

- Gå en online kurs. Du kanske vill lära dig ett nytt språk eller få mer kunskap om dinosaurier. Du har all tid i världen och du skulle dessutom ha lite rutiner.

- Om du har iPhone passa på att uppdatera till den nya iOS14 och gör din telefon till en dröm mobil. Jag är kär i min nu och det känns som en helt ny telefon.

- Yoga, om du har orken till det tycker jag att du ska testa. Sök på YouTube och hitta en video som passar dig. Om din kropp inte orkar tycker jag att du ska testa meditera.

- Unna dig något gott, antingen så kan du be någon köpa till dig eller så bakar du. Testa något nytt och se vad du tycker om de.

- Shoppa, varför inte beställa hem något som du länge viljat ha?

- Ring till din familj eller vänner och visa att du tänker på de. Det är något vi alla måste bli bättre på!

Gillar