Rabattkod på Ideal of Sweden

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni! Nu är det dags igen för ett samarbete med underbara Ideal of Sweden. Jag har i alla år köpt mina skal därifrån och jag är alltid super nöjd! De har just nu upp till 70% rea på deras hemsida och om ni uppger koden oliviamalm15 får ni 15% extra på rean! Passa på att unna er något fint!

Svart skal: LÄNK

Gillar

Kommentarer

Steam hotell Västerås

Hej fina ni! Nu i helgen åkte jag, Mutte och Vickan till Västerås för att bo på Steam hotell. Det var super mysigt! Skönt att få komma bort från Stockholm och bara vara. Vi tränade, gick på spa och åt en trerättersmiddag vilket som var så lyxigt. Ibland måste man unna sig! Har någon av er favorit där förut?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Mina sommarplaner

Det är många av er som är nyfikna på hur min sommar kommer att se ut och vad jag har för planer. Så nu tänkte jag dela med mig! Jag har semester i ungefär 5 veckor vilket som är super lyxigt. Längtar så mycket!

Jag startar sommaren med ett härligt midsommarfirande med vänner sen ska jag gå och kolla på min nya lägenhet. Det är nämligen dags för att mäta och planera inköp av möbler. Det är så nära för flytten nu! Sen ska jag och mina vänner åka ner till Göteborg under en helg. Vi ska fira en av oss som fyller år, det kommer bli så kul! När jag kommer hem därifrån åker jag direkt ner till Gotland med ett annat härligt gäng. Vi kommer att vara där i en hel vecka. Njuta av vädret, äta och dricka gott och bara vara. Mer än så har jag inte planerat, jag tar det mesta som det kommer. Som ni kanske ha märkt är jag ganska spontan av mig och gillar att hitta på allt möjligt. Vad ska ni göra i sommar?

Gillar

Kommentarer