Rabattkod på Safira

Hej fina ni! Jag har just nu ett samarbete med Safira på min Instagram. Ett samarbete som jag vet att många av er inte vill missa! Så därför tänkte jag dela med mig utav det här på bloggen också. Det är många av er inte följer mig på Instagram. Gör det, ni hittar mig HÄR (klick)

Om ni uppger koden MALM15 får ni 15% rabatt på Safiras hemsida. Exklusive reavaror, Empower Women kollektion, Safira Classic samt externa varumärken och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Jag tycker verkligen att ni ska unna er något fint! Safira är helt klart ett av mina favorit ställe att beställa smycken ifrån. Jag skulle säga att Safira är det bästa på marknaden just nu!

Gillar

Kommentarer

Serie tips

Något som jag kan lägga ner otroligt mycket tid på är att kolla på serie. Speciellt nu på hösten när det regnar och är grått ute. Tända lite ljus, dricka en kopp te och krypa ner med min serie är verkligen något som jag älskar! Om det är en bra serie så kan jag aldrig få nog. Jag skulle säga att jag är mer en serie person än en film person, det är så härligt att få följa upp och lära känna karaktärerna mer i en serie. En film tar slut för fort! Är ni en serie eller film person? I det här inlägget tänkte jag tipsa om mina tre favoriter just nu.

Hjertson: En serie som handlar om mord och allt hysteriskt som händer runtomkring. Klara som är en av huvudpersonerna är tv producent och letar efter något nytt och spännande. Något extra som hon kan göra en ny tv serie på men på den resan hittar hon en väldigt intressant person som är nyckeln till hennes nya ide. Jag kollade igenom serien på en helg och hoppas på att det kommer en säsong två.

Bachelor Sverige: Ett program som jag aldrig brukar titta på men i år började jag, tro det eller ej. Det här är en reality serie där syftet är att hitta kärleken. Två män dejtar tjugo kvinnor! Kvinnorna har åkt ner till Rhodos bara för att träffa just de här männen. Är det äkta känslor eller är det bara för att göra bra tv? Oavsett vad svaret är så är jag fast, jag kan inte sluta titta!

Lucifer: En serie som jag själv var ganska sen med att börja titta på. Säsong sex har kommit ut nu och jag är fast! Den handlar om en man som heter Lucifer, han har en stor hemlighet. Han hamnar på ett väldigt märkligt sätt inom polisen och där träffar hans sitt livskärlek, Chloe. Eller är hon verkligen hans livskärlek? De två börjar jobba som partners och löser alla mord som händer i stan. Varför kan Lucifer se kopplingar som Chloe inte kan se? Vem är Lucifer egentligen? Vad döljer han? Vem är egentligen hans nära vänner?

Gillar

Kommentarer

Mitt köksbord

Det är så många av er som har frågat vart mitt köksbord är ifrån. Super kul att ni tycker det är fint! Jag älskar mitt bord och stolar, det var något av det första som jag köpte till lägenheten. Jag vet inte hur länge det stod hemma i mitt gamla rum och bara väntade på att få ställa upp det. Både stolarna och bordet är från Mio! Det finns fortfarande på deras hemsida!

Gillar

Kommentarer