Hej allihopa! Har inte bloggat på ett tag för att jag velat njuta av min lugna stund här i Göteborg tillsammans med min älskade familj o vänner. Den mesta tiden av denna veckan har ägnats till att plugga och förbereda redovisningar och lämna in uppgifter. Prokrastinering är en utav mina största laster men har hittat ett sätt att ta mig förbi detta och det är att plugga på stan det vill säga på café eller bibliotek. Himla mysigt är det dessutom att ta en gó kaffe och pigga upp stämningen lite gran.

Under min "lediga tid" eller ja prokrastineringstiden så har jag åkt pulka med fina vänner, varit på Disney on Ice och kollat på otroligt skillade isdansare, dansat med Swe-T, gosat med min systers nya kattunge och myst framför en film eller två. Livet är till för att levas så gör det du vill göra.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Igår kväll åkte jag upp till Karlstad för att jobba hela dagen idag. Jobbade 10-18, och idag kändes det väldigt långt men det var skönt när klockan slog 18.  Har en del att stå i nu på kvällen, ska packa om min väska eftersom jag åker till Göteborg imorgon igen, tvätta klart min tvätt och bota min pågående spänningshuvudvärk. 

Spänningshuvudvärk är lite av min fiende i livet. Jag har en tendens att få det pga. spänningar i axlar och nacke. Går ibland på massage för att underlätta det men försöker självbehandla med spikmatta, spikkudde, foamroller och tennisbollar  Bra tips till er andra som lider av detta beskymmer!Likes

Comments

Idag är den allra första dagen på detta året. Jag har länge tänkt att skapa min egna blogg för att sprida inspiration samt vara en annan hjälp eller vän till andra dansande själar ute i världen. 

Men vem är jag då? Jo mitt namn är Olivia, jag är 19 år gammal och flyttade i slutet på augusti 2015 till Karlstad för att studera till danspedagog. Innan jag flyttade tog jag studenten från Hulebäcksgymnasiet i Göteborg där jag studerade på Estetiska Programmet med inriktning dans. 

I Göteborg är jag även med i en dansgrupp med namn SweTCrew som jag dansat med sedan 2012. 

Har ni frågor eller funderingar kring mig så lämna en kommentar i kommentarsfältet! 

Likes

Comments