sitter och funderar på om jag verkligen vill fortsätta blogga.. va sjukt nära på att lägga ner den helt för en stund sen, delite alltså, och sen hade den inte funnits mer. Men så gick jag in och kollade efter lite och den visade sig ha bra mycket mer läsare än vad jag trodde... Jag gör ett till försök i alla fall. whatever om uppdateringen suger ibland. Jag kommer i så fall skriva liknande som jag gjort innan tor jag :) Om ni vill att jag ska ändra något skriva om något, det kan vara vad som helst!, så kommentera! Jag behöver all hjälp jag kan få!!! 

pöööss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Men nu kör vi igång igen! jag har igetligen inget att skriva om så därför blir inläggen väldiht tråkiga nu kanske? 

Jag är för det första jättetrött, har inte gjort ett skit på jättelänge förutom att det va jul men vad ska man skriva om det liksom . " Jag åt julmat(som vanligt), jag fick julklappar(som vanligt), och vi kollade på kalle anka och detdär på tv(nästan som vanligt)". Dom har ju klippt bort vissa delar av leksaks fabriken. Det blev ett himla liv på FB och i tidningar om detta. Folk kastade kommentarer omkring sig såsom att " Dom förstörvåa tarditioner! " , " snart är det väll rasistikt att vara svart också?? "   Och allt riktat mot svt och disney som själva klippte bort det.

Disney själva satt förfan inte och tänkte: " hmm. jag tror vi får klippa bort den svarta dockan i år för den är ju neger.. Och den bloda dockan för att den är ju blond...och juden som ser så otroligt ful ut.. Hmmm ja det gör vi. 

Dom har ju fått klagomål utifrån! Av svenska folket. Folk som har tagit illa upp av detta och klagat på disney. 

Så jag tycker att allmänheten borde skuta klaga hejvilt och försöka vara lite förstående. Det är brist på folk som är starka nog att rycka tag i sig själva och försöka förstå det fast än det är viktigt. skyll inte på Disney! Skyll på nått annat.

 Likes

Comments

Vi bär möbler ut till släpet och kör till lägenheten nu! asså jag orkar inte! vill att det ska vara jul nuuuu! måste erkänna att jag inte har nån koll också.. är det julafton imån?.. jag tror det för det är väl på en söndag.? 

Har släppt ut papya för nån timma sen och ska träna samtidigt som andreas(tränar också för alex) kl 12. D blir grymt. enlightened

 

 Hur andra människor flyttar.                                                                 Hur vi flyttar.

Likes

Comments

Nu är detlördag morgon. Klockan är 08:42 och nu drar jag till stallet. 4 boxar ska mockas och jag fundaear på att rida en kvart innan jag släpper ut papayasmiley Tror det kan bli bra så. Jag tror på att det är bra för både våran träning och för henne kroppsmessigt att röra på sig flera gånger om dan och då lite mildare varje gång. tror jag vet viken övning jag ska göra idag med bommar...hmm vi får se, men nu taggar vi på med ridbyxor, överdragsbyxor och tjockisjackan och så kör vi till stallet!laugh

Adios amigos!

 

 

Likes

Comments

Har just kommit hem från stallet! hon gick jättebra idag! avslappnad och fokuseradenlightened håller på att göra mat nu. VRÅLHUNGRIG!

 

 

Likes

Comments

Ska byta om, ringa mormor och bege mig mot stallet! härlgt!

 Likes

Comments

KOmmer bli d skönaste på länge. Men all snö är ju borta:( Hoppas det kommer mer! 

har inget att säga för tillfället. hejdå"Likes

Comments

Allt rullar på bra nu känner jag. Är hon min fina och finaste vän ebba och ska sova här. Kollat film och ätityes(alltid lika gott)

Imon är det elevens val dag och vi ska "göra skolan fin" vette fan va det innebär men jag hoppas det blir bra! Det är då imon och onsdag sen är det julavslutning på torsdag och det ska ju bara bli för skönt?

Är i alla fall nyduschad nu och ska lägga oss!

pöss!

Likes

Comments

Är hemma nu och gör ingenting men ska äta och sen dra igång med storstädningyes

 

Har varit i stallet några timmar nu och bytt allt spån i boxen, tagit fram hö, släppt ut pajan och städat galet.. Trött nu och kramp i nacken...

 

ha en fortsatt trevlig dag folket!
 

Likes

Comments

tröööt som ett aaasss. drar till stallet nu och stannar där. Hoppar över skridskor med skolan. Ne , nu åker jag och jobbaryes
ett äpple blev min frukst idag:)

Likes

Comments