Shoutout Söndag- V2

Ber om ursäkt för att detta inlägg kommer ut sent men som ni kanske förstår i mitt förra inlägg så har jag haft fullt upp de senaste dagarna! Det viktigaste är iallafall att den kommer upp samma dag!

Näst först till att kommentera har vi Lilly Gustafsson!!

Tre punkter jag vill höja hos dig:

*Stilrent- Det första jag la märkte till när jag gick in på hennes blogg för första gången var att allt matchade i samma färger och gick liksom ihop, vilket då gjorde det väldigt stilrent! Detta är något som är väldigt viktigt då första intrycket på en blogg är det som de flesta läsarna kommer ihåg!

*Varierande- Varierande inlägg är ett smart sätt för att breda ut sitt läsar omfång då det blir en större målgrupp som kan hitta just de inlägg de gillar hos dig! En del kanske gillar en typ av inlägg du gör, och en del vissa andra inlägg vilket gör att de kommer komma fler till din blogg!

Sidan av inlägg- Detta var också en sak som snabbt fångade min blick just för att man såg det tydligt och det var inbjudande! Och det är bland annat instagram osv som hon har till vänster om sina inlägg! En del bloggar har det, tex jag och hon! Men en del kör utan! Personligen som ni kanske förstår, så tycker jag det är snyggt och som sagt inbjudande till tex instagram om det kommer upp de senaste bilderna man lagt upp där!

Nu tycker jag ni ska gå in på hennes blogg och se ifall ni lägger märke till de saker jag nämt här, men även det jag helst ser att ni gör, det är att kommentera något gulligt till henne HÄÄR!!

Kramis

Gillar

Kommentarer

LoveByLilly
LoveByLilly,
Tack för alla fina ord! 😍nouw.com/lovebylilly
olivialevin
olivialevin,
Tack själv fina du!! Kramnouw.com/olivialevin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @olivialevin

Instagram olivialevinInstagram olivialevinInstagram olivialevinInstagram olivialevinInstagram olivialevinInstagram olivialevinInstagram olivialevin