Advent närmar sig

Hej!

Jag vet att jag inte skrivit nu på en hel vecka faktiskt. Har varit dålig på att uppdatera nu, främst beror det nog på att jag varit så sjukt trött, jag har arbetat trots en rejäl förkylning.. har bara gått och lagt mig sen på kvällarna efter all jobbplanering. Känns som att jobbet är mitt liv nu. Inte riktigt okej enligt mig men det är ju inte för alltid. Jag är inte utbildad lärare och har inte planer på att faktiskt utbilda mig till det, haha, galet, jag vet.

Men men, det har ändå varit en mysig helg nu. I fredags hade vi en trevlig kväll hos Saara & Victor. Jag och Rebecka var kvar och pratade till midnatt innan vi gick hem alldeles trötta.

Lördagen spenderade jag helt ensam och tog det bara så lugnt man kan. Förutom att jag rättade spanskaprov. Men vad ska man göra när det är lite för mycket just nu?

Det har blivit en hel del läsning vilket jag älskar, ibland är jag så bra på att börja läsa en bok men sen tar det evigheter att läsa ut samma bok. Dock har jag nu en bättre disciplin på min läsning!

Idag var mamma, pappa och Julia här. Det var mysigt. Mamma hade med sig finska julstjärnor (bakelse) som jag ska njuta av i veckan! Vi pratade just om bakning och jag har det som mål innan 2020 att lära mig göra dem själv. Så svårt kan det inte vara. Men om de blir lika goda vet jag inte.

Vi får helt enkelt se!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh önskar jag gillade att läsa, låter ju så himla mysigt ❤️ Kramnouw.com/happym
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Det är det verkligen! ❤️ Kramnouw.com/oliviakulpakko
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229