Alltid när sambon har somnat och allt är tyst hörs bara ett snyft. Ett snyft från mig. Det som jag under dagen har värt på ska äntligen släppas. Allt genom några tårar & ett par snyftande.

Hur länge orkar en människa bära på så mycket smärta.

Likes

Comments

Gud vad längesen det var jag bloggade.
Trots att mycket har hänt & en stor förändring har skett i mitt liv.

Jag & krille har flyttat till hus, i skogen! Ett stort ansvar som ibland blir lite påfrestande men det har sina stjärnor med! Det är ju vårat eget ställe så att säga!
Nu har jag också mamma & pappa väldigt nära & det känns otroligt bra!
Dock är vägen till skolan extremt mycket längre.. Men snart är det ju sommarlov & endast ett år kvar då! Lyckorus

Jag har fått körkort & bil så friheten är enorm, tills bensinen är slut vill säga. 😃😃😃
Jag har oxå tatuerat mig 😃😃

Men vi får se om det dyker upp några mer inlägg här på bloggen!
Här får ni lite bilder på vad som hänt!

Ha det bra, så hörs vi! /Olivia

Likes

Comments

Igår var vi på kinnekulle med mormor & morfar, min morbror & hans familj, mammas kusiner, min familj samt min brors flickvän!

Vi åt grekisk buffé, supergott!
Sen gick jag & krille uppåt på berget & kollade på utsikten! Så sjukt fint! ☺️

Sen hemåt, krille fick köra en av våra bilar hem med oss "ungdomar" i, så vi dunka på med musik & var lite varstans! Såklart stanna vi på hemmakväll & köpte lite gott innan vi kom hem & satte på en mysig film ☺️

Bra dag med andra ord!
Likes

Comments

Jag önskar verkligen att jag fick betyda något för någon, på riktigt! Inte för sex, inte för utnyttjning, inte för att bara kastas bort sen, inte för att skvallra nyheter, inte för att kasta bort en vänskap.

Jag trodde på riktigt att det fanns en enda människa som jag alltid skulle betyda något för men så fel jag hade. Istället blev jag huggen i hjärtat & fick klart för mig att jag inte var så viktig. Hur tror ni det känns?
Man önskar att sånt folk kunde sätta sig in i hur det skulle vara för denne om jag gjorde det.
Jag har blivit sviken otaligt många gånger & jag har gråtit massvis, jag har velat ta mitt eget liv. MEN jag har överlevt allt detta, mycket tack vare denna personen. Du var den enda jag litade till 210 % på. Kommer ALDRIG någonsin släppa in en människa så mycket, det är omöjligt. Hoppas du förstår det!
Och ja jag hoppas att du fattar vem du är för du ska veta att jag verkligen blev extremt jävla sårad av det du gjorde & det du fortfarande håller på med!
När jag väl för en gångs skull säger ifrån med ett nej så ignorerar du det totalt. Tror inte du fattar hur det känns ärligt talat. Hur mycket du sårat mig. Hoppas du är nöjd & att ni blir lyckliga tillsammans. För en vänskap håller tydligen inte livet ut men ett förhållande gör!

Likes

Comments

Gjorde en design på naglarna igår. Har börjat tyckt att det är rätt kul igen. Hoppas det håller i sig & att alla mina nagellack inte går till spillo.

Designen jag gjorde är med blommor & en enkel basfärg!
Likes

Comments

Oförklarligt hur en människa kan bete sig. Vet inte ens vad jag ska säga. Hela du får mig att må dåligt. Vidrigt! Och vi ska vara vänner.. Skärp dig & bete dig som en vän istället. Man får inte många riktigt bra vänner som man kan berätta precis allt för, varför tar man inte vara på en sån sak istället för att bara kasta bort den. Fattar inte ens hur du tänker, väx upp.


Likes

Comments