Header

Ni vet när man vill något så mycket att det är det man ständigt går och tänker på? Oftast kan det vara något som ger en motivation. Oftast känner man motivation av att vilja något så mycket att man nästan spricker. Men inte i mitt fall. När det kommer till mig så är det utmattande att vilja något så mycket att hela huvudet ropar efter just det. Jag önskar att jag kunde lägga de sakerna jag vill just nu, på hyllan och låta de sakerna vänta på mig. Men så fungerar det tyvärr inte. Jag önskar att det gjorde det, men det förblir endast min önskning.

Hoppas ni andra mår bra!! Jag är fortfarande begränsad pågrund av ryggen och antar att det är lite därför jag känner som ovanför.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!! Här har det varit tomt ett tag nu och det har varit mer än behövligt för mig. Nog för att jag använder bloggen för min skull och för att kunna skriva av mig och få ut tankar och funderingar. Men ändå så behöver jag komma ifrån den ibland också, så är det väl med det mesta. Livet är för tillfället lite som en bergochdalbana, upp går det för att sedan få den där långa branta nedförsbacken - repeat. Ganska ofta önskar jag att det vore mer som en barnkarusell som bara går runt, runt.

Har mycket inplanerat just nu iallafall och det mesta är att se framemot. Jag ber till alla gudar och allt som kan hjälpa att min rygg börjar samarbeta mer. För ännu har jag inte blivit av med mina smärtor, tyvärr. Nu vill jag inte missa mer roligheter eller vara hindrad pågrund av en förstörd rygg, det är inte så det ska vara. Försöker vara positiv iallafall och tänka att snart kanske det försvinner.

Likes

Comments


I fredags fick jag äntligen (!!!) hämta ut min studentmössa. Efter att ha fått vänta sedan i september då min skola beställde så var det på tiden att den äntligen gick att hämta ut. Jag menar, är inte ett halvår lite väl lång tid? Jag som är en väldigt stressad person började nästan tro att den inte skulle hinna komma alls, men det gjorde den och det är ju huvudsaken!! Jag är verkligen jättenöjd med resultatet och längtar bara ännu mer tills dagen är kommen. 95 dagar kvar!!

Likes

Comments

Det verkligen ekar tomt här inne och jag har och är helt medveten om det. Jag ska inte dra någon dum bortförklaring angående varför, mer än att jag faktiskt inte har haft någon egentlig tid eller lust. But im back now guys!!

Under den här tiden som varit då? Jag är fortfarande inte frisk. Varit på 2 nya läkarbesök och det börjar se ut mer och mer som att en operation blir av trotsallt. Jag fyllde 19 förra veckan, ingenting som känns av riktigt dock. Sedan var jag och min familj iväg och hälsade på min alldeles underbara men tyvärr jättesjuka morfar i lördags. Var bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, men det känns skönt att ha gjort det nu i efterhand. Föll även ned för en trappa så ryggsmärtorna stärktes ytterligare. Mycket mer än såhär har faktiskt inte hänt så nu ligger ni ikapp med händelserna. Thats good!

Vad har ni haft för er på sistone?

Likes

Comments

Dagens humör: Ehm... förvirrad och uttråkad
Dagens klädsel: Mitt gråa mjukisset och rosa bomberjacka
Dagens cravings: Nästan inte fått i mig något alls under tiden jag varit sjuk det enda jag egentligen faktiskt tycker smakar gott är cola, så det är väl det isåfall.
Dagens bästa: Att jag fått spendera lite tid med min mamma och syster (de skjutsade mig till sjukgymnasten och följde med hem en sväng efteråt)
Dagens sämsta: Att jag har ont och mår förbannat illa
Dagens låt: Cruise - kygo eller stfu - mansionz, kan verkligen inte välja vilken av dem!!

Likes

Comments


Kolla vilka fina rosor jag köpte åt T igår!! (Det var visserligen mamma som gick in på affären, men hon skickade bilder på olika blommor och jag valde ut dessa). Mamma hjälpte mig även att städa hela lägenheten igår eftersom att jag inte klarar av det på egen hand och ännu finare blev det när rosorna kom upp på bordet!! Ville ha det fint här hemma idag när han kom hem och han blev jätteglad!


Idag har jag bara tagit det lugnt med T. Tände ljus och sådär tills han kom hem och sen låg vi i soffan och lyssnade på musik en stund innan han gjorde i ordning mat åt oss. Kan fortfarande tyvärr inte äta som vanligt, vilket är sjukt jobbigt och önskar bara att jag slapp detta illamående mitt i all annan skit liksom. Vill bara bli frisk nu, nu, nu och kunna leva mitt liv som vanligt igen.

Har trots mina smärtor och problem med att få i mig mat, haft en jättemysig torsdag, verkligen precis i min smak. Hoppas ni andra också haft en bra torsdag!!

Likes

Comments

 ​Och förlååååt för två likadana inlägg på rad, 'men ville bara visa detta innan allt fint blir slutsålt!! 


Klickade in på chiquelle igår och såg att dem hade tagit ned priset på så många plagg till bara 100kr(!!!) Jag har alltid älskat bomberjackor och äger nog fler än vad som egentligen kanske är nödvändigt. Gissa vad jag gjorde när jag såg rean? Klickade hem den ljusgrå bomberjackan som jag även länkar här över. Jag kände väl lite att det var ett måste när den tidigare kostat 599kr och nu endast 100kr, visst håller ni väl med mig?

Anyways så ligger jag och väntar på att mamma ska komma förbi. Hon ska hjälpa mig med lite saker här hemma som jag inte klarar av att göra själv. Är sjukt trött idag och vill egentligen bara sova hela dagen men ska försöka att hålla mig vaken och kanske göra någon liten pytteliten nytta iallafall. Jag längtar bara tills imorgon, precis som vanligt på onsdagarna. Hoppas ni får en fin onsdag!!

Likes

Comments

En sida jag fastnat mycket för på senaste är na-kd. Det finns så otroligt snygga kläder där och något jag verkligen fastnat för är deras underkläder(!!!!!) Har slängt ihop några bilder på mina favoriter därifrån, hade kunnat ta fram hur många fler som helst men dessa är mina absoluta favoriter! Alltså huuuur fina är inte underkläderna?? Något att beställa hem inför alla hjärtans dag kanske, jag menar vem vill inte vara lite extra snygg inför sin pojkvän då? ;) 

Jag själv tänker klicka hem några av dessa faktiskt och gillar ni några av dem så kan ni bara klicka på den bilden för att komma direkt till plagget!! 

Likes

Comments


Idag har det varit en sådan där dag då jag absolut inte vill eller orkar göra någonting annat än att dra täcket över huvudet. Det är väl i princip det jag har gjort också. Har inte rört mig mycket längre än från sovrummet till toaletten och tillbaka igen ett par gånger vid behov liksom. Haft en himla migrän hela dagen och bara varit allmänt nere, tyvärr. När jag har dagar som denna så känner jag inte för att ha kontakt med omvärlden alls i princip, och att sprida negativ energi här på bloggen är ingenting jag tycker om att göra heller (även om det kanske blivit så på senaste pga ryggen). Men vissa dagar så är man bara inte on top och det gissar jag att jag inte är ensam om. Jag hoppas att jag mår bättre och kan ge bättre inlägg och ha mer energi till att ens uppdatera här i veckan! I will do my best!!

Likes

Comments