Header

Hej igen! Det är bara några få dagar kvar av lovet och det har gått så fort! Jag har varit med några kompisar, shoppat på stan med mamma och imorgon ska vi dra till simhallen och bada och det ska bli jättekul. Jag har ju såklart kollat på säsong 2 av Stranger Things också, den var så jäääkla bra!! Det var några Mileven moments i säsongen som man bara dog för<3 De är ju så söta! Alla skådespelarna gjorde ett jättebra jobb och nu längtar jag ihjäl mig till säsong 3 haha!

I tisdags var det ju Halloween men tyvärr firade jag inte direkt mycket, jag kollade på film och åt en massa godis bara. Gjorde ni ngt speciellt till Halloween detta året?


Xoxo OJ <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har börjat kolla på Stranger Things för några veckor sedan och jag bara älskar den serien! Den är så himla spännande och längtar nu till säsong 2 som kommer den 27:e oktober ahhhh. Min favorit karaktär från serien måste nog vara Eleven. Såg ikväll It för andra gången med mina vänner som såg den för första gången haha. Iallafall snart är det höstlov vilket kommer bli så härligt för jag behöver verkligen lite ledigt nu efter så mycket skola och läxor. Ska ha ett spanska prov på torsdag och längtar verkligen inte alls...

Hoppas ni har haft en bra vecka<33


Xoxo - OJ

Likes

Comments

Igår var jag på bio och såg den nya remaken av IT! Den var faktiskt riktigt bra, med mycket humor. Tyckte inte den var superläskig, utan mest äcklig och creepy liksom. Vill verkligen se den igen! Så om ni inte har sett den än, BARA GÖR DET för det är en väldigt se värdig film och allt blir mycket mer spännande inne i en biosalong. Tyckte att skådespelarna var sjukt duktiga och verkligen återskapade karaktärerna sjukt bra. De har ju gjort så många nya scener från den förra filmserien. Skulle jättegärna vilja läsa boken också faktiskt.

Xoxo - OJLikes

Comments

Heeej! Detta är då mitt första inlägg här på denna bloggen. Det kommer vara superkul att börja blogga igen!

Jag är helt enkelt en helt vanlig högstadietjej från Skåne som är som är lite för besatt av Harry Potter hehe :). Här på denna bloggen kommer jag lägga upp vad jag gör i veckan och så, prata om lite allt möjligt å sånt. Hoppas ni kommer gilla den här bloggen iallafall :)))


Xoxo - OJ

Likes

Comments