Header

Hej alla fina!

Det var ett tag sen jag uppdaterade här nu, så tänkte göra en snabb update så lägger jag mer senare!

Iallfall, typ två dagar efter senaste inlägget så fick jag halsfluss (suck!!). hade precis blivit av med influensan också. Så då fick jag äta antibiotika i två veckor vilket gör att ens immunförsvar blir sämre och som grädde på moset har min lilllasyster nu magsjukan, sitter nästan och väntar på att jag också ska börja kräkas.

Skolan har även börjat vilket inte är skitkul men endå skönt att vara tilbaka på rutinerna. När jag var liten älskade jag gå i skolan vilket försvann i typ 3an då jag fick svårt att sitta still och jag började hata skolan, och så har det vart typ tills nu. Men jag hatar inte skolan, jag gillar att lära mig. Det jag hatar är att gå upp på morgonen, stressen med inlämningar och prov och att gå runt och frysa, jag fryser ALLTID i skolan.

Igår gjorde jag även för första gången nagelförlängning! Jag gjorde dom hos världens bästa Alexandra som är min farbrors fru. Jag gjorde dom ganska korta men det är skönt, då kan jag skriva på datorn och ipaden osv.

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min uppdatering har vart sådär men min ursäkt är att jag haft influensan och har fortfarande inte tillfrisknat helt. I tisdags natt vaknade jag med feber och kräktes, har haft feber och en helt sjukt jobbig hosta fram tills nu. Lite tråkigt att vara sjuk på julen men julen blev ganska bra ändå. :)

När jag var liten kändes julen helt magisk men nu senaste året känns det mest som något man måste ta sig igenom bara, jag älskar att köpa julklappar (och få heh) men allt annat är mest stressigt och sen ångest med att få betygen som hela släkten vill att man ska berätta under julmiddagen.

Iallafall, dagen innan julafton firade jag och min mammas familj med andreas (bonuspappa) syskon. Det var ganska mysigt, dock så var jag mest på mitt rum och hostade och åt alvedon. På julafton åkte min familj på mammas sida till mina kusiner, det var jättemysigt men jag mådde ganska dåligt och låg satt mest i soffan. Juldagen var jag hos min farmor och farfar med min pappa vilket var kul men jag åkte hem ganska tidigt då jag fortfarande mådde dåligt.

Inte jättekul att halvt missa julen men jag är inte ledsen över det. Är tacksam över alla fina julklappar jag fått och så var det jättemysigt att träffa släkten!

Ta hand om er! Kram!

Likes

Comments

Hej!

Jag trodde att stressen med plugget skulle vara över nu vid näst sista veckan men nej. Imorn har jag både ett spanskaprov jag redan misslyckats med en gång och sedan ett kemiprov. Har även jobbat ikväll så nu försöker jag läsa igenom allting så mycket jag kan. Men nästa vecka blir det iallafall lov och som jag har längtat. Känns som att det aldrig kommer, samtidigt som tiden känns som den står stilla går allting så himla fort. Det är lixom bara tre veckor kvar på dethär året, och det känns som förra nyårsafton var alldeles nyss!

Nu tänkte jag iallafall dela med mig av två vinter must-haves!


Är det bara mina läppar som blir sjukt torra under vintern? Iallafall är Carmex ett som dom bästa läppbalsamen jag provat och finns och köpa nästan var som helst. Har alltid mitt i jackfickan eller väskan, och om mitt är borta snor jag mammas!


Jag är alltid kall, i skolan går jag alltid i hoodies eller stickade tröjor. Förstår inte hur folk går runt i t-shirt och inte fryser?! Jag fryser änfast jag har tjocktröja och jacka inne på lektionerna. På vintern är det iallafall extra mysigt med en stor varm stickad tröja att mysa i! t.ex denna från Nelly: ->

Likes

Comments

​Hej!

Idag är det ju Lucia och därför var jag imorse på Mejas luciatåg.  Det var väldigt jobbigt att stå ute i minusgraderna klockan åtta på morgonen men ganska värt det.  Det var sjukt gulligt med alla barn med tjockkläderna på och över det lucialänningar, tomtedräkter m.m. Dock så hörde man inte så mycket sång och Meja stod mest som fastfrusen men jag va nöjd ändå.


Men till lite tråkiga saker fick jag igår ett sms av min pappa att min fabrors hus har haft ibrott. Han, hans fru och deras två barn hade åkt iväg bara två timmar för att köpa gran och julklappar, och var taggade på att julmysa. Dock när dom kom hem var det fyra polisbilar utanför porten, och det var deras lägenhet fyra män brytit sig in i. Dom hade tagit allt från smycken till medeciner. Dom hade tagit bröllopsklänning och vigselringar och det som inte var snott hade dom haft sönder. Kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara för dom och undrar vilka som är så hemska att dom gör sånthär en vecka innan jul. 

Hoppas ni mår bra! Kram! 

Likes

Comments

Hej och välkommen får jag väll säga!

Har aldrig haft en blogg så vi får väll se hur detta går.

Jag är iallafall en tjej på 15 år som bor i en förort till stockholm, jag bor hos min mamma och pappa i tvåveckorsperioder (2 veckor pappa sen 2 veckor mamma osv). Hos mamma har jag en helbror som då också har samma pappa då, en halvsyster som har samma mamma som och sen två "bonussyskon". Vi har även två katter, Doris och Hjördis. Hos pappa är det bara jag, pappa, min lillebror och vår hund Leia.

Nog om det, på denna blogg tänkte jag helt enkelt skriva min vardag och mina tankar och annat.

Hoppas ni stannar för att se mer inlägg! kram!

Likes

Comments