Header

Ojoj, konstaterade nyss att ja hade kvar Nouw appen på telefon å kände att de kanske var på tiden att skriva en mening eller två.

Så vad händer i mitt liv, jo mycket. Väldigt mycket.

• Flyttade ifrån min pojkvän och våran lägenhet så ja blev relativt hemlös, det finns alltid nånstans man är välkommen så det är enbart relativt. 💁🏼
•Jag är väldigt arbetslös och gör exakt ingenting om dagarna, vilket man inte mår så sjukt bra av. 😞
• Hittade en ny pojke, en vän som jag hade planerat att bara ha som vän, men de sket sig brutalt. 🐊💕
• Sålde min älskade w123a Dagny i förrgår så jag är strandsatt och billös. 🤷🏼‍♀️
• Om 5 jävla dygn så flyttar jag till Zanzibar för att jobba över vintern och jag är väldigt otaggad å har inte packat en enda pryl! 😓🏝🐬
• Jag har inte duschat på 3 dygn och borde verkligen ta tag i mitt liv.

Haha ja där var det en snabb genomgång på mitt liv, ikväll är det skicenter öppningen och jag vet väl inte om jag tänker infinna mig på platsen eller inte. Jag vill egentligen umgås med min pojke eftersom att jag ska lämna kontinenten snart, men uppfattningen jag fått de senaste dagarna är att han inte är så intresserad utav å va med mig än fast jag tänker åka iväg en lång tid. Han är en väldigt upptagen människa 💁🏼

Nä men de kanske är dags att försöka ta tag i dedär med duschningen i alla fall, ett kliv i rätt riktning 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här ligger jag, klockan är 02:41 en natt till en blivande onsdag och jag ska inte stiga upp klockan 6 och jobba imorgon bitti. Det ser jag som något positivt i denna stund.

Jag har legat här i ca 5 timmar nu, det är såhär en vanlig kväll ser ut för mig. Låter min pojkvän somna innan jag går och lägger mig så jag inte ska ligga och hålla honom vaken, sen ligger jag här och stirrar så intensivt in i mina ögonlock att jag nästan kan se rakt igenom dom och kunna kolla i taket istället.

Just nu så känner jag att jag har ångest från tårna upp till örsnibbarna, det har alltså inte svämmar över ännu vilket är positivt. Jag kallsvettas massor och det kliar på mina dubbelhakor. Och som om det inte vore nog så fick jag nyss ett meddelande om att min surf var slut?! Hallå resten av familjen som jag delar med, tänk på mig, hur hade ni nu tänkt att jag ska kunna spela Pokémon Go kommande dagar nu i slutet på månaden. Huvva. Fy. Det här kommer bli plågofyllda dagar, det är inte som att det finns ett pokestop bredvid routern till wifiet precis, det hade dock varit trevligt..

Nu kliar inte mina dubbelhakor längre. Klockan är 02:48 och jag har ställt 23 alarm mellan klockan 09 och 11 så jag ska kunna vakna imorgon, så det kanske är dags att börja somna snart, eller ja man kan ju hoppas..

NU HÅLLER VI TUMMARNA!

Likes

Comments

Det blev en lugn och harmonisk midsommar hemma i Högland med familj och vänner, då inkluderas det att man ligger i sängen före klockan 12, det bästa på en partykväll är ju trots allt att få sova!

Ni får ingen detaljerad information för jag har två kilometer långa naglar på mig som jag är ovan med, därav kan jag knappt skriva en enkel mening 🙃

Likes

Comments

Nu är studentveckan nära slutet och jag har hunnit vara med lite i alla fall. I måndags var jag chaufför, hade hur kul som helst, en skitbra kväll i goda vänners lag. Även på Onsdag försökte jag vara med men då av det onyktra slaget (man kan ju passa på å sup på en onsdag när alla andra gör de). Men det var ingen succe, i över en veckas tid har jag haft riktigt jävla hemsk återkommande migrän, och den glömde inte bort att hälsa på mig då heller. Så det blev en dålig och tidig kväll. När vi kom hem igen så var jag till och med nog nykter enligt blåsarn att köra hem mig egen bil.

Sov så in i helvetet att jag missade min skolavslutning dagen efter, men det var värt det, för jag vaknade utan bultande smärta.

Idag var självaste studentdagen, människor var fina och jag steg upp tidigt för klockan 7 kom Alfons och Lollo för då var det dags för hårfixning och sminkning, jag rörde självklart inte smink biten då jag är en usel make up artist, men att bränna mig på en locktång medans någon sminkar sig har jag inget emot!

Dagen gick, och den tog slut för min del, efter en powernap har jag lagt mig tillsätta i sängen igen och tagit fram min bok, men studenterna är på G i några timmar till, annars blir jag nästan besviken!Såå jävla avundsjuk att jag inte tagit studenten när jag haft chansen. 

Likes

Comments

All the crazy shit we did those nights, those will be the best memories.

Jag har inte nämnt det tidigare, för jag trodde inte på det och ville inte att hela världen skulle veta om att jag blev lurad och snubblade på mållinjen. Men det gjorde jag inte. Så nu kan jag öppet säga att jag lyckades vinna två fribiljetter från Nordea till Brännbollsyran via en Instagramtävling, det trodde ni verkligen inte om mig😁


Jag vann med Josse, men eftersom att biljetterna va 18+ så fick jag lov att ta med mig någon annan, då fick det bli Amanda, vi har inte umgåtts tillräckligt sen vi slutade högstadiet och då så kunde jag även bo hos henne i Umeå så jag slapp va uteliggare den helgen. Det var jättemysigt. Jag tror jag drack sammanlagt 6 cider och ett glas vin på hela helgen och jag hade det så satans bra. Hoppa omkring och dansa som idioter så folk tror att man tagit extacy och bara skratta åt dom som sitter och fryser och aldrig lärt sig det här med hur man får upp värme i kroppen.

Det var bara helt oslagbart. Båda kvällarna gick vi hem från området dessutom, mysigt med en uppfriskande promenad på ca en timme vid klockan två på nätterna. Träffade på gamla vänner från när jag bodde i Umeå och Vännäs, åkte karusell tills jag spydde lite i munnen, men jag svalde. Jag lovar, jag lyckades svälja. Behövde ej betala skadestånd till Axels tivoli.

Helt klart någonting man vill göra om, men man vet att hade man försökt igen så hade det inte blivit ens i närheten lika bra! För man vet att man haft en bra kväll när men laddar telefonen på eftermiddagen och vaknar upp morgonen efter med över 90% ström 🎉


Likes

Comments


Hej alla vänner och bajskorvar!

Idag var jag till Vilhelmina med vänner och kollade på balen. Det var trevligt bortsett från att jag inte var helt frisk så magen kändes som att den hade varit med om en terrorattack.


Nu tänker jag lägga upp alldeles förmycket bilder här, men det går snabbt att bläddra igenom serru 😉


Om någon misstycker att någon av bilderna ligger här så är det bara att hojta till! 

Likes

Comments

Igår var det grillmiddag med vänner hemma hos Lelle, och jag var chaufför. Eftersom alla vet hur pålitlig jag är som chaufför så blir ingen förvånad när jag meddelar att vi idag fick åka upp till Ormsjön för att hämta hem min bil. Vi åkte epa hem. Jag kör inte bil berusad.

Vi hade en mysig middag och spelade en omgång kubb, sen blev de ändrad plats för gallejjet, ännu mer kubb, trevliga människor, givande samtal och så hittade vi en badtunna. Under kvällens gång hittade jag vin, öl, grogg och rom. Detta resulterade i dagens bilhämtning. Försökte dock dricka en alkoholfri öl i början, men de smakade skit.


Trevlig kväll var det iaf. Jag klagar inte på denna dag heller 30 grader i solen och bara massa mys. Helt underbart.


Likes

Comments

Idag har jag fått spendera massor med tid med min pojkvän. Det är trevligt.
Han väckte mig och gjorde kaffe vid klockan tio, sen for vi till Vilhelmina då jag skulle på möte med rektorn där jag trodde att jag skulle bli avstängd men resulterade mer i en "befordran". Det var också ganska trevligt ☺️

Sen var de middagsdags och en gemensam powernap på två timmar, drog en ragg och skaffade ved å letade Björn sen hamnade vi hemma igen. Då fick han sätta sig vid datorn och tala med sina vänner och jag gav mig ut på byn för att träffa mina.


Nu är klockan 02:26 och jag ska kolla How I Met Your Mother tills jag somnar 🤘🏻

Likes

Comments

Well, idag hade jag en vän som hette Lovisa. Vi umgicks, sen fick hon ett sms om att hennes telefon som hon lämnat in med hjälp av försäkring som det skulle bytas skärm på gratis och som skulle skickas hem hit när den var klar, den fanns att hämta ut mot en summa på 1099:- på media markt i Umeå. Jag blev sur och ringde butiken, vi fick berättat att de visst va korrekt så vi hoppade in i bilen och for!
Jag fick gå på Ikea och köpa örngott, och så inköptes några paket gröna luckies eftersom dom är helt slut i Dorotea 💁🏼

Det blev en snabb spontan resa på 50 mil såhär en torsdagskväll, sen var det hem och börja gräva upp ett blomland tills jag gav upp för de regna och myggorna visst började leva idag så de bidde soffläge å Grease 💃🏼💃🏼

Likes

Comments

Det här är bara vackert, jag stannade när jag kom körandes i hopp om att någon ville gå över, men det hände inte denna gång heller.


Likes

Comments