ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK

Hellurei! Siis ei vitsit ette tiedäkään miten tosta säästä tulee mulle ihan super hyvä fiilis! Tätä on koko talvi odotettu, että pääsee käyttämään kaikkia kesäisiä vaatteita, mistä mun vaatekaappi suurimmaksi osaksi koostuukin. Talvella on aina se sama dilemma, kun ei kauheasti pääse leikittelemään tyylillään kun tärkeimpänä asiana on se lämpimyys... Enää ei tarvitse murehtia siitä!

Nyt on saatu pääsykokeisiin luku aloitettua (stressi), uusi sarja korkattua käyntiin ja aloitin myös pitkästä aikaan lukemaan kirjaa. Tykkään tosi paljon kirjojen lukemisesta, mutta jotenkin "ei muka ikinä löydy aikaa aloittaa" tai sitten yksinkertaisesti kun tulee töistä kotiin niin se netflix vaan saa houkuteltua mut puolelleen...

/ Hello! You guys have no idea how much that weather affects my vibes! This whole winter I have just been waiting when I get to use all my summer clothes which is basically all I have in my closet. During winter it's always the same problem: what to wear when there's no room for playing with your style only for warmth... But no more that now!

Now I have started to study for my entrance exam (that stress), started to watch a new tv-show and there's a new book that I'm reading. I really enjoy reading but somehow I find myself saying "I don't have the time to start a new book" or simply netflix just wins me over.
Tämä paita ehtikin jo näkyä täällä blogissa aikaisemmin, mutta nyt se pääsee esittäytymään vähän paremmin. Täähän oli yksinkertaisesti rakkautta ensi silmäyksellä. Siellä se kaupassa bongas mut, huusi mun nimeä, niin että olisi melkein ollut epäkohteliasta olla sovittamatta ja sen jälkeen ei jäänyt enää vaihtoehtoa ja niin se lähti mun kanssa kotiin.

/ This shirt has popped earlier on a another post but now you get a proper introduction. It was simply love at first sight. There it was in the store just screaming my name and it would've been nearly rude not to try it on so I did. After that there wasn't really a choice left and so it went home with me.SHIRT - BIK BOK
JACKET - STRADIVARIUS
JEANS - H&M
SHOES - PULL & BEAR

Tykkää-merkinnät

Kommentit