Mood

Älskar verkligen dessa låtar de har blivit mina favoriter på senaste tiden. Hur bra är inte Linnea Henriksson i ”Så mycket bättre” grät när jag hörde Den stora dagen på tv. Så himla fin...

Har verkligen en grej för låtar som beskriver allt, hur man känner i perioder som jag relaterar till och de är verkligen Linnea Henriksson och Molly Sandén. Är också besatt av Lukas Grahams röst och låten Love Someone.

Mitt humör pendlar väldigt mycket just nu, mår periodvis dåligt, är rätt ledsen men samtidigt så mår jag också bra. Otroligt konstigt.

Jag är så tacksam över livet men har en jobbig period just nu. Är ensam mycket och känner inte lika mycket glädje att göra saker längre. Däremot vänds det ju alltid när jag väll ”tvingar” mig att ex, träffa folk, gå ut osv.

Vi brukar inte vara hemma på julen men i år ska vi de och jag försöker se de positivt men känner samtidigt för att enbart sitta i mitt rum ensam. Måste försöka börja skaffa lite julkänslor så jag blir lite gladare.

Det är även lite negativa förändringar som gör mig osäker på vad jag ska göra nästa år. Ska jag dra någonstans lämna allt? Ska jag fortsätta utbildningen och hitta en student lägenhet?

Känns som det kanske vore bäst att bara dra göra något annat, då det inte direkt skulle märkas för någon annan än mig att jag var på andra sidan jorden. Men samtidigt är jag i bra flow med utbildningen så det är oklart. Vet inte riktigt vad jag vill.

Dagar som denna är de bästa som finns att bara lyssna på musik, möjligtvis gråta lite för att sedan släppa oro, negativa tankar och försöka blicka framåt.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg