Sola och bada

Hallå underbara ni! Gårdagen för mig var så sjukt bra. Jag är ju verkligen ingen badkruka så när mamma o pappa frågade om jag och Alexander ville åka med och bada så fanns det ingen tvekan. Speciellt inte när jag fick se hur badplatsen såg ut. Det var så himla fint vatten så jag måste åka dit fler gånger!! Det fanns klippor som man kunde hoppa i ifrån, sen fanns det även en strand och andra ställen att gå i på, för de som inte vågar hoppa. Vi var där typ hela dagen och hade det skönt. På vägen hem stannade vi i Karlsborg och åt. Där träffade vi min moster, hennes kille och deras son. Det var verkligen otippat haha, men vi satte oss med dom en stund vid Göta Kanal och kollade på lite båtar och bara pratade.

På bilderna ser ni också ett nytt badplagg i min garderob. Köpte den när jag var i Stockholm och kunde inte låta bli att inviga den igår. Tycker den är så galet fin, samtidigt som den är typ gullig. Jag köpte den inne på H&M för 299:- tror jag, supernöjd!

Idag vet jag inte riktigt vad planerna är. Det blir nog att gå ut med farmor och farfars hundar lite senare. Har lite smått ont i huvudet så känner inte riktigt för en springtur idag så det skulle passa bra med en liten promenad. Jag tycker verkligen det blir en annan grej att gå ut med hundar. Det är galet bra väder idag också, älskar det! Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
840431_201372523442751x501