Mina nya kuddar

​Hej fina fina ni! Hur fina är inte de nya kuddfodralen jag har köpt??? Köpte dom när jag var i Stockholm inne på H&M home, ​så himla nöjd verkligen!! Eftersom att jag redan har lite rosa kuddar sen innan så passade dom perfekt. Kostade endast 99:-/styck också, hur bra! Dom gjorde verkligen mycket för min lilla säng haha.

Vad har jag gjort idag annars då? Dagen började med jobb i vanlig ordning, så himla varmt i det här vädret. Kan verkligen inte gå en dag på jobbet utan att jag svettas ihjäl. Efter jobbet kom jag hem och bytte om till träningskläder, hade nämligen bestämt mig redan igår för att jag skulle springa efter jobbet idag. Och har jag bestämt mig för något så blir det oftast så. Tog mig upp till berget, sprang lite i spåren och tränade även på utegymmet en stund efter. Även detta var sjukt jobbigt i värmen, var helt slut efter haha. Kom sedan hem igen, tog en kall dusch och började sedan städa mitt rum, det behövs ju faktiskt med jämna mellanrum. Även fast det inte alltid är speciellt kul... 

Nu väntar jag mest på att Alexander ska komma hit. Ska väl även ta mig något att äta och sen kolla lite youtube under tiden. Har haft en väldigt bra dag idag kan man säga! Hoppas ni haft en lika härlig dag, kram! 

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Så fina kuddar! 😍🌸nouw.com/denevigaresenären
oliviagreen
oliviagreen,
Jaa visst är dom!!😍🌸nouw.com/oliviagreen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
840431_201372523442751x501