Isabelle 20 år

Så himla fin dukning hemma hos Isabelle, somrigt och fint!!

Finaste tjejerna, Bella och Isabelle. Sen hade Bella med sig en så härlig flaska som jag var tvungen att ta kort på.

Maten hos Isabelle var såå god verkligen!!

Hej fina ni! Min helg har hittills varit så bra. I fredags visste jag ju inte riktigt vad jag skulle hitta på där på kvällen men det löste sig bra! Några tjejkompisar kom hem till mig och vi hade det så mysigt. Först satt vi bara och snacka om allt mellan himmel och jord, vilket verkligen kan behövas ibland. Efter att vi snackat ett tag och druckit lite vin så kände vi för att hitta på något. Vi bestämde oss för att vi skulle in till stan en sväng, vilket ledde till att vi började köra beerpong, dansa och sjunga. Vi hade så himla roligt!! Runt 12 drog vi oss in mot stan och satte oss på en uteservering där vi träffade många vi kände. Vi träffade även på några studenter som varit ute på krogen och firat. Det blev verkligen en lyckad kväll!!

Igår då, jag och Alexander vaknade runt 11 och han skulle iväg till sin match runt 14, så vi gjorde en liten brunch innan han skulle iväg. När Alexander hade åkt så träffade jag Vilma en sväng för att göra oss iordning inför kvällen. Vi somnade dock i soffan och vaknade en timma innan vi skulle iväg till Isabelle, haha panik!! Så vi fick stressa som bara den med att fixa smink och kläder. När vi var klara åkte vi mot Isabelle för att fira henne. Vi åt jättegod mat och hade så trevligt. Det är så kul att träffa kompisar som man inte ser så ofta. Man börjar verkligen prata om allt och lite till, jag kände liksom att vi hade kunnat sitta där hela natten och bara prata och skratta åt allt möjligt. Några av tjejerna skulle dock dra ut så vi andra drog oss hem samtidigt, vilket blev runt halv 12. Jag hade iallafall en superbra kväll igår också och är så tacksam över alla fina vänner!

Idag är det Alexanders födelsedag men jag tänkte göra ett eget inlägg om hur jag grattade honom imorse. Puss & kram så länge!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
840431_201372523442751x501