Idag är det ju kanelbullens dag och då passade mamma och pappa på att göra lite bullar. Dom var galet goda!! Så idag har jag typ ätit bullar och pluggat, och även kollat lite youtube.

Likes

Comments

Efter en massa plugg var det så gott med en paus av mammas supergoda mat! En sallad med kyckling och vitlöksbröd till! Så nu har jag energi till att plugga lite till haha!

Likes

Comments

Denna veckan har jag typ bara ägnat åt plugg. Först hade jag retorik tal i början av veckan som jag var tvungen att plugga till, sen har jag kommunikation och svenska prov på fredag och måndag, plus att vi ska läsa 50 sidor i en bok i engelskan. Sen även lite matte då och då eftersom att matten har blivit mycket svårare! Så jag har typ bara pluggat de senaste dagarna. Så läste nyss en liten del av det jag skulle ha läst i engelskan.

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg till våran sista seriematch mot Norra Fågelås. Vi får väl se hur den matchen slutar eftersom att vi knappt har några spelare och de ej gått så bra för oss på senaste. Men de är väl bara kämpa och göra så bra vi kan haha!

Likes

Comments

Nu sitter jag och mamma i bilen påväg till ett shoppingcenter. Eftersom att jag är ledig idag och mamma har ledig vecka så passar vi på att åka och shoppa lite. Behöver så mycket nya kläder till min garderob, så jag får se ifall jag hittar något!

Likes

Comments

Idag hade vi orientering med skolan. Jag var inte jättetaggad eftersom jag tycker det är ganska långtråkigt. Sen gjorde vädret att det blev ännu värre, kallt och blött var det, fast det gick ändå ganska bra för oss. Men men, nu är det gjort och det var skönt att slippa skolan!

Likes

Comments

Sitter just nu i skara och kollar min lillebrors match. Hade inget bättre för mig så jag passade på att köra dit också. Inte kollat några av min brors matcher i år nästan så kände att jag var tvungen att åka med!

Likes

Comments

På senaste har jag varit i Bryssel med klassen för vi vann en EUtävling. Så vi gick till parlamentet, kommissionen osv. Dock var vårat hotell sådär! Vi var lediga i fredags också, då gjorde jag inte så mycket, var lite med Nikki på kvällen. Igår var jag också med Nikki, vi gick till gymmet på kvällen, sen åkte jag hem och åt lite godis och chips. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har verkligen inte haft något planerat denna helgen!

Likes

Comments

Sitter nu på Landvetter med klassen och ska snart gå på planet. Kommer bli så roliga dagar med klassen! Kommer blogga mer när vi är framme.

Likes

Comments

840431_201372523442751x501