Header

​Linne från Humana Second Hand, Byxor gjorda av mig. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Denna helgen har bara varit till för att mysa. I fredags var de fajita och vinkväll, igår var de filmkväll och vegansk boeuf bourguignon, idag har jag och Oscar precis kommit in efter en en vända nere vid havet i det fina vädret. Jag samlar lite energi just nu för att orka ta mig till gymmet en sväng för att sedan äta massa goa rester och godis framför nån film. Snart ny vecka igen och jag har pepprat in jobbpass alla dagar förutom fredag. Hoppas att den går fort. På måndag nästa vecka börjar mina kurser jag ska lösa i vår, ska bli gött att starta det nya året med nya projekt, känner mig redan preppad med inspiration. Så nice. Ha en fortsatt härlig söndag hörrni! 

Likes

Comments

Test av nyårsoutfit och ny polaroidkamera till vin musik och Oscar. 

Likes

Comments

Strosat i pyamas hela dagen idag och bara myst med familjen. Imorgon åker jag hem till Malmö igen, känns sådär att redan behöva åka tillbaka men verkligheten kallar ju så att säga. Hoppas ni alla har haft en förträfflig jul. Det har jag! Puss och Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Samlat måndagsinspo hela eftermiddagen och nu ska jag sticka iväg pch fylla på tygförrådet för att sedan sy hela hela kvällen ! Så pepp,  Yey!!!

Likes

Comments