Hej!!

Hur dålig uppdatering!?
Nu när det är lov och har massa tid över tänkte jag passa på att göra ett inlägg.

Idag startade jag dagen med att träna. Sedan mötte jag upp Maja på stan för en frukost. Det blev Etoile, och jag kan varmt rekommendera det stället, det var supergott! Ja ni ser ju bilden ovan
😍😍

Senare gick vi runt i stan och tittade på kläder men dock föll mig inget riktigt i smaken.

Sedan åkte vi hem till Maja och gjorde inget speciellt förens vi bestämde oss för att jogga ner till gröningen, det var supermysig, dock kallt.
Det blir antagligen en lugn kväll hemma som väntar.

Ha en bra kväll, P&K

Likes

Comments

I helgen var jag och min familj i Köpenhamn! Vi har varit i en massa butiker och shoppat lite! Vi bodde på ett hotell som heter Tivoli Hotel och där sov vi en natt. Jag fyller år på lördag så vi shoppade även lite födelsedagspresenter. Om ni vill se de så kommer ett inlägg på lördag eller söndag! P&K <3

Likes

Comments

Eftersom att vädret ute idag har varit blåsigt, kallt & grått passade jag och Ebba på att baka. Vi bakade en oreo chesecake och här är receptet:

Ingredienser:

100g Philadelphia

1/2 dl florsocker

250ml vispgrädde

2 packet oreos

50g smör


Gör såhär:

Du börjar med att ta ett helt paket med oreos och krossar dem. Sedan tillsätter du smör och de ska sedan bli en botten. Efter det blandar du ungefär ett halvt paket oreos med Philadelphian, grädden och florsockret. Häll sedan upp smeten i en form och om du vill kan du även ha lite krossade oreos uppe på kakan. Sätt den sedan i frysen i minst 4h.
Likes

Comments