Header

Besök hos släktingarna i Småland, riktigt rå och mysig höst i Nässjö !
Promenader är underskattade !
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag blir inte vanligtvis arg på folk, men fy fasiken vad jag är arg på dig.

Känns som ett sådant där helt meningslöst, uppmärksamhetsskrik efter hjälp och stöd för en småsak. Och nog är det en småsak alltid, men inte ett rop på en egentlig hjälp. Jag blir helt enkelt bara så besviken att jag måste avreagera mig någonstans.

Bloggen blev min stackars syndabock.

Likes

Comments

Musikal och middag på Cirkus med familjen, vilken fredagkväll.

Kul med familjekvällar ibland. Det här är ett inlägg för att möjliggöra en återblick för mig.

Musikalen Livet är en schlager var helt klart att rekommendera. Superinsats av många välkända ansikten, kanske framför allt Johan Glans. Den rodde du minsann hem Glans!


Likes

Comments

Middag med gosiga tjejer stod på listan idag. Jag kan bara tala för mig själv, men oj vad nöjd jag är. Fastän det är kallt har söder levererat Thailand och thaimat ikväll, typ. 

Koh Pan Jang är en sådandär ovanlig men fantastiskt mysig restaurang som jag rekommenderar för de som ännu inte besökt kedjan.

Lönen trillade ut och fort går den ut. Det var torsdag och trots allt en av mina bättre torsdag.
Fredag nu dock och därmed trevlig helg! ;)

Likes

CommentsGosat lite med Cecilias katter och blev idag medveten om att min tidigare misstänkta allergi nog blivit mer påtaglig än någonsin. Något som min hund nog sannerligen uppskattar men jag själv starkt ogillar.

Men visst är dem söta? Saknas en misse på bilden!

Likes

Comments

Moa och jag har gosigosat och det ägde! Än är det söndag och nog fasiken blev det en bra sådan, snart blir det hem för sömn!Likes

Comments

Det är söndag och tydligen är det, allmänt känt, okej att slappa till det då, enligt samhället.
Med det i åtanke sov jag ut ordentligt, väntade på familjens hemkomst och tog sedan bilen med mor min till Barkarby för ett underbart häng i Outleten. Regn bjöds det på och skyddsrummet liknade ett av caféerna tillhörande Waynes Coffee-kedjan. 

Väl hemma slet jag åt mig systemkameran och sprang ut i regnet. Jag har på senaste tiden hunnit med sådant jag brukade gilla att göra och till följd av det insett att jag fortfarande gillar det. Exempelvis gitarrspelandet och fotograferingen.


Imorgon fyller min stört underbara bror hela 14 år. Skrämmande, det betyder alltså att han går i årskurs 8. 
Jag minns själv när man började årskurs 8, sinnesjukt vad stor man känner sig då i jämförelse med hur liten min 5 år yngre bror är i mina ögon. Min lilla, och alltid alltid lilla, prins !

Off to Moa! Ännu en sådan sak jag brukade och fortfarande tycker om att göra! 
Puss och tjohej!

Likes

Comments

Äntligen har jag tränat igen. Ja, det satt som en smäck. Det var motivation i form av ilska som drev mig och det är en imponerande drivkraft må jag säga. OBS! Föredrar trots det att slippa irritation och just illa.
Äntligen har jag haft en sådan där riktigt kul helg med många vänner. Välförtjänt om jag får säga det själv. 
Äntligen har jag haft tid att spela gitarr och komma på banan med den igen. 
Äntligen fick man medverka i valet och det blev tydligen det val som skulle skaka och häpna Sverige. Vill uttrycka att politiken verkligen inte låg så mycket i mitt intresse innan valet, men ojoj vad politik helt plötsligt blev intressant. 

Inte längre säker på att äntligen passade på den sista, med tanke på vad vissa siffror faktiskt talar för.

Likes

Comments

Blev en supermysig kväll med min Emzi.

Emma och jag är bundisar livet ut förstår ni och igår blev det lite god mat och uppdatering efter en längre saknad. Ett kärt återseende som vissa brukar säga.
Klockan alldeles för mycket slängde vi oss in på Vapiano tomma i magen, för att lite senare leta rätt på ett fantastiskt ställe Emma hade spanat in på Birgerjarlsgatan vid namn Restaurang Mvseet.
Mycket rekommenderat ställe med bra service! Och för att inte tala om fina och kreativa cocktails!

Det var mig allt en lyxig tisdagkväll!Likes

Comments