17 Oktober

I tisdags så firade jag och Sebastian 1 år tillsammans<3 Galet hur snabbt det har gått! Han är så fin och älskar honom verkligen:) iallafall så bjöd jag på spa som present till honom/oss under tisdagen och han hade planer under onsdagen. Dock hans present slog min.. vi tog och åt på CG's som har väääärldens godaste mat, tänker dock ej erkänna det hahah. Vi träffade dessutom min kompis Filippa som jobbade där under kvällen, Luleå är som sagt en liten stad.
Dem dagarna var otroligt lyckade och är glad att få spendera tiden med S. Plus lite kul att det hände något i vardagen:)

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Tänkte att jag ska lyssna på mina kompisar och faktiskt testa börja blogga! Iallafall så heter jag Olivia. Jag bor i Luleå aka blåshålan som ligger i Norrland. Jag är 17 år, spelar fotboll och har ett stort intresse i mode och fotografering :)
Eftersom detta är första gången jag gör något sånt här så vet jag inte om jag gör det förgäves eller om det verkligen kommer bli någon som läser detta. Men om du läser detta så kan jag säga grattis! Du är den första:)))

Iallafall så är detta en av mina nyaste plagg som jag äääälskar! Både toppen och lackkjolen är från hm! Galet men alla klädesbutiker har up and downs. Kommer nog skriva ett till inlägg redan efter denna bara för att ha lite mer kött på benen;)

Puss

Likes

Comments