Au Pair Diary #21

Måndagen började bra med hemmafix och lek ute i snön med Cate. När vi skulle hämta Colette var hon dock omöjlig att ta med och när jag skulle ringa och berätta för mamman så bröt jag ihop. Jag vet inte varför egentlgien men det blev liksom bara för mycket.

Resten av veckan flöt på som vanligt skulle jag nog säga, men den var liksom ganska tråkig. Jag gjorde inget speciellt med barnen och det har varit tråkigt väder med snö och kyla.

Jag och Clara har dock hittat på en del saker tillsammans. I måndags följde hon med mig på spinning och i onsdags träffades vi på en kaffe och bara pratade av oss.

Jag hoppade även på trenden med #10yearschallenge, är jag lik mig själv som 10-åring?

Det snöade natten till torsdagen så skolorna blev försenade två timmar. Jag kunde alltså börja jobba vid 09 så fick en lång sovmorgon. När Caroline och Colette var i skolan lekte jag och Cate, åt lunch och så började hon skolan 12:30. När hon väl va i skolan fixade jag med tvätt och disk, Clara kom över och åt lunch och sedan ringde jag lite snabbt hem till familjen.

Mamman jobbade hemifrån så hon följde med till cates simnin och tog henne därifrån. Jag slutade alltså tidigt och Clara kom över igen och vi hade en myskväll tillsammans.

Det blev en tidig morgon i lördags då jag åkte in till city med Ismone och Clara för att möta upp Josefin som var på besök från Connecticut.

Vi hade en dag full av turistade som sedan avslutades med en hemmafest. Söndagen blev sen en shoppingdag i King Of Prussia och så testade vi att köra escape room. Efter det lagade vi mat och hade en filmkväll hos Ismone en vra helg helt enkelt.

Veckan var lång och tråkig men avslutades på bästa sätt med härliga kompisar.

Kram!

  • 100 visningar

Gillar

Kommentarer