WISH WEEK FRIDAY

FREEDAAAG!!

I fredags var det dags för Wish week assembly och matchen mot rivalskolan för killarnas basket. Hela fredagen var såå bra, den började med mycket sömn pga sovmorgon för mig och sen gjorde jag mig iordning för skolan. Första ''lektionen'' är seminar (mentorstid) och då började assemblyn ganska direkt, så alla tog sig till gymmet. Den var så sjukt cool, över en timme lång men så värt tiden, givet!! Killen som vi har samlat pengar till heter Quade och han kom dit på fredagen och vi fick träffa honom. Han var så galet söt och en så stark som person redan som 11-åring, så som det blir när man har gått igenom så mycket när man är så ung. Skolan hade tagit dit en känd fd NBA spelare, Jason Richardsson, och fyra lacrosse-spelare (eftersom att Quade älskar sporten lacrosse). Drumline körde sin show och det var så mycket school-spirit och riktigt coolt. De körde även en ''miracle-minute'' som innebär att de skickar runt hinkar och så ska man samla ihop så mycket pengar man kan under en minut och vi lyckades samla in 3000 (dollar!!!) på bara lite mer än men minut?? De sa tyvärr aldrig slutsumman vilket var konstigt men det blev sjukt mycket pengar i alla fall och hans önskan var att få åka till Nya Zeeland och det ska han verkligen få göra!! Han ställde sig även och pratade inför hela skolan, han hade förberett ett jättefint tal och jag var såååå nära på att börja gråta.

En nyhetssida skrev en artikel om vår assembly, här kan ni hitta den om ni vill!

Scrolla ner för att läsa om matchen mot Mountain Vista!

RIVALMATCH MOT MOUNTAIN VISTA

På kvällen var det daaaaags! Matchen började 19 och jag tänkte komma dit typ 18:30 men vi 18 var det redan fullpackat så fick åka tidigare, kom dit typ 18:15 och knökade mig igenom folkmassan till mina kompisar. Killen som stod bredvid mig verkade smått irriterad under hela kvällen just för att jag knökade mig men man får la ta lite sånt hahah. Det var en så rolig match att vara på eftersom att det är rivalskolan. Den ligger seriöst 5 minuter ifrån våran och ser exakt likadan ut då de flesta skolorna i distriktet använde samma design. Lite creepy ahahah. Gick in på skolan och ba men HJÄLP, det var ju lite skillnad så som att gymmet låg på andra sidan av lunchrummet men det var sjukt likt och konstigt hahah, verkligen 0 personligt med skolornas design. Deras ramsor var lika men konstigare versioner, i alla fall enligt mig och resten av Thunderridge hahah.

Matchen började i alla fall dåligt för vår skola, de missade skott och rebounds och hade dåligt försvar men sen spelade vi så mycket bättre och det slutade med VINST och alla sprang ut på planen. Slutresultatet var 67-53 men innan TR drog ifrån med poäng var det jämnt!! Efteråt åkte vi till matstället som skulle donera för dagen vilket var Raising Cane's och självklart kom typ hela basketlaget in, vilket jag inte alls klagade på för dom är jättesnygga hela högen <3<3<3

Kvällen fortsatte bra, vi åkte runt och sjöng och dansade i bilen och sen blev jag avsläppt hemma. Sjukt rolig vecka med så fin tanke bakom den, det är för dessa grejer som jag åkte hit på utbytesår.


btw, deras skola gav oss seriöst en tredjedel av deras läktare som vi fick knökas på.... SNÅÅÅÅÅLT

Gillar

Kommentarer

Mamma
,
Vilken härlig vecka med bra syfte! Det är så kul att se alla bidler och det är ju så annorlunda alltihop. Underbart att du har kul och njuter så mycker du kan. Jag älskar dig och saknar dig galet men snart kommer vi och testar glassen!!!
oliviachristensson
oliviachristensson,