SENASTE TIDEN

Ett catchup inlägg....

Efter min familj åkte hem så gjorde jag mig klar för min senior project presentation och gjorde den fredagen efter, den 13 april. Det gick bra, det var en grej som man bara kunde bli godkänd på, vilket jag blev :)))

Sen var det prom lördagen efter och det var kul! Gick med en liten grupp med kompisar och åt först middag, åkte till dansen där vi dansade, snackade med folk och hade det kul och sen åkte vi till en fest. Det var en bra kväll allt som allt! Nu blir det ett uppradningsinlägg för jag pallar inte skriva om allt så noggrant, lägger upp massa bilder istället!

Spelade fotboll, fick mina flygbiljetter (åker 30 maj aka onsdag nästa vecka!!!) spelade fortnite med min värdbror, shoppade med kompisar, åkte på en skitbra konsert med Chloe, kollade baseballmatcher med Sam, spelade mer fotboll, tog lagbilder, åkte till Boulder på senior skip-day, kollade Infinity War (kul film verkligen den förstörde inte alls mitt liv), drack kaffe med bae (aka Chloe), shoppade lite mer med Sam, gick på Drumline prom (de kunde ej gå på vanliga så de fixade en egen), hikade med en kompis, kollade när min vsyster spelade fotboll, firade mors dag, gick på fotbolls-bankett, gjorde en school tour med Idun, tog finals, tränade, var på last blast (kramade mina lärare, folk skrev i min yearbook, sa hejdå till folk), fick min cap & gown, hängde med kompisar och spelade spel och kollade film, gick på EF brunch, jag och min vsyster sminkade min vbror, åkte downtown och hängde med en utbytesstudent från Tyskland och Idun, var på middag med min vfamilj och amerikanska morföräldrar, spräckte min mobil två gånger på en vecka, försökte packa med Sam (det gick åt helvete).

Nu ska det bli countdown de sista sju dagarna!!

PROMS

COLORADO NATURE

FOTBOOOOOLL

BLANDAT

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Vilket härligt inlägg med massa härliga bilder! 😃
www.nouw.com/viktorhognas
Raiste
Raiste,
Fina bilder! ☺️
nouw.com/raiste