FAMILJEN C I COLORADO

Sååja! Nu är jag nästan back on track med uppdateringen....

Tänkte bara snabbt flika in nyheten om Avicii, jag blev så fruktansvärt ledsen och är fortfarande det. Han var verkligen en svensk legend och har gått runt och lyssnat på hans musik nonstop i flera dagar nu. Alla minnen och fina stunder jag har haft till hans musik kommer jag aldrig glömma :(


REST EASY ♡

Den 29 mars kom familjen äntligen hit! Jag spelade en match efter skolan (a la extreme snö) och sen drog jag hemåt för att vänta. Vi bestämde att jag inte skulle möta upp dem på flygplatsen så jag duschade fort och sen satte jag mig bara för att vänta. Sprang ut och kramade dem och OJ vad härligt det var. Hade saknat dem så galet mycket och det var verkligen hur fint som helst att få krama dem igen. Vi käkade middag hos och med min värdfamilj och de klickade verkligen jättebra vilket var väldigt coolt att se. Sen gick alla och la sig och på fredagen så åkte vi till Denver och spenderade hela dagen där. Vi gick till the capitol building och kollade runt där, kollade runt på 16th street mall och Union Station. På kvällen gick vi på Colorado Avalanche match (hockey) och de vann med 5-0 så det var en kul match att se! En rolig sak är att det är fyra svenskar som spelar i laget, en av dem är Gabriel Landeskog som till och med är kapten.

CAPITOL BUILDING, DENVER

PICS FROM DOWNTOWN

På lördagen så kollade vi in Red Rocks som är en amfiteater där jag vart tidigare men ville såklart visa familjen. Efter det åkte vi till Park Meadows mall och shoppade litegrann och på kvällen åt vi middag på min värdpappas bar.

______________________

Söndagsförmiddagen spenderades hos mina amerikanska morföräldrar och vi åt brunch och letade påskägg, vilket var supermysigt. Det var väldigt annorlunda och kändes lite konstigt att båda mina familjer blandades ihop men det funkade bra. Efter det åkte vi till ett ställe som heter Lookout Mountain, som är just vad det låter som. Man får en bra view av en del av Colorados natur och vi fick några fina bilder. En stad som ligger precis under ena sidan av lookout mountain heter Golden och där stannade vi en liten stund på vägen tillbaka, kollade i butiker och käkade lite glass i solen. På kvällen så åt vi middag med min värdfamilj på en restaurang i närheten.

Måndag och Colorado Springs! Vi påbörjade vår lilla roadtrip med ett stopp på en outlet där alla shoppade loss på Levi's. Sen drog vi vidare till CO Springs och åt på Qdoba (som är bäästa halv-snabbmatstället i USA med mexikansk mat) och efter det till Garden of the Gods, som är ett naturfenomen, ish. Det är en samling av väldigt många stora röda stenar som är speciella för Colorado. Vi hikade runt där i några timmar och sen åkte vi till vårt hotell och checkade in, gjorde oss iordning för middag och gick ut och käkade.


På morgonen åt vi frukost och drog oss vidare i Colorado. Vi åkte till Glenwood Springs och kollade runt där ett tag. Det är en liten stad som är känd för sina hot springs men vi hade inte tid för dom utan hikade upp till ett ställe där två kända banditer sägs vara begravna. John ''Doc'' Holiday och Kid Curry.

Roadtrippen var lång men värd det! VIEWWWWSS hahah

På kvällen kom vi till Frisco, som är en pytteliten stad mitt i bergen. Vi klädde på oss mycket kläder och gick ut och gick runt litegrann på basically den enda gatan som finns där och gick in på en lokal bar och beställde lite mat.

GARDEN OF THE GODS

GLENWOOD SPRINGS

Morgonen efter åkte vi och hyrde skidor och sen åkte vi iväg till Copper Mountain och jag och pappa åkte skidor. Det var kul och mysigt och uttröttande hihi. På kvällen chillade vi kant och sen på förmiddagen dagen efter åkte vi tillbaka till Highlands Ranch, då jag hade en fotbollsmatch att spela. Det var jättekul att min familj fick se mig spela High-School fotboll! Efteråt köpte vi Chipotle med min värdfamilj och åkte hem och åt med dom.

På fredagen åkte vi runt litegrann, typ target och ett köpcenter och så packade min familj allting, då de drog hem dagen efter. På kvällen åkte vi till ''The Buckhorn Exchange'' som är en old school country-ish restaurang där vi käkade efterrätt. Lördagen efter åkte de hem vid 13 och min kompis Chloe hämtade upp mig och vi hängde ett tag. På kvällen åkte jag hem till en annan kompis, Jake, och kollade hockeymatch med några kompisar. Det var bra att jag var upptagen hela dagen så jag inte tänkte på familjen så mycket hahah.


Okej, det var allt vi gjorde när familjen var här! De åkte för över en månad sedan men bättre sent än aldrig ellerhur??

Tappade och smashade min telefon igår så var tvungen att lämna in den på lagning, det svider i plånkan :(( Nästa inlägg får bli ännu att sammanfattningsinlägg på senaste tiden och sen ska jag skriva om hur jag känner just nu med tanke på att jag ska åka hem om två veckor. När jag tänker på det får jag en svindlande känsla i magen, det är läskigt hahah..

Tänker att jag gör en countdown som jag gjorde innan jag åkte hit, det kommer att vara väldigt intressant för mig (och förhoppningsvis andra!!!) att läsa.

puss och kram skumbanan

Gillar

Kommentarer