Fick hem Max i fredags och han är världens gnälligaste och sötaste katt. Han är lik gollum och en gremlin samtidigt. Misse är dock inte alls nöjd vilket var förväntat och nu får man ha kvalletid med katterna var för sig..

Blev ett himla liv på Facebook om denna lilla killen också, det gick tydligen inte att ha en hankatt som är röd och är en blandning mellan bengal och Maine coon men han är ju ett levande bevis. 

Nu inväntar jag en fet kebabtallrik och ska ta vara av den lilla helgen som är kvar. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Ja men tjena vad jag blev ännu mer förkyld under natten. Konstant rinnande från både ögon och näsa, nysningar, nästäppa och huvudvärk och en kliande hals som ger äcklig hosta. 
Har försökt kurera mig med både Ipren och mentol samt dricka te men det vill inte ge sig för fem öre. 

Blir rastlös av att bara ligga i soffan och titta på tv också, men energin för att göra något annat finns inte heller. 

Imon kommer den nya kissen hit, så ska försöka ta vara på sista dagen med misse när han är själv även fast jag längtar så mycket till den andra kommer hit. 

Likes

Comments


Idag har jag spenderat upp lönen på nödvändigheter inför hösten. Som en jacka och en gosig halsduk, sen följde massa andra onödiga saker med också. Har även pratat ikapp med en go vän. 

Nu ligger jag sjukare än någonsin i soffan och glor på idol. 

Likes

Comments


På lördagen skulle vi åkt till stranden igen var tanken men med tanke på hur röda vi var från dagen innan så struntade vi i det. Istället blev vi tipsade om ett gammal kapell från kapucinmunkar som skulle varit fyllt med över 4000 skelett och skelettdelar från munkar. Vi googlade på allt vi kunde och tyckte det lät häftigt. Jag älskar allt med skräck och detta skulle vara på topp 10 av de mest skräckinjagande platserna i Europa. 
Dock blev vi totallurade utav nätet. Visst fick vi se skelett men inte ens i närheten av den mängd de lovat, allt va prytt i ett museum. Inga katakomber alls. Så vi gick därifrån sura som tusan. 

Sen spenderade vi dagen på hotellet försökte sova och drog återigen en pizza, och den där ovan var den godaste i hela Italien! Vi drog iaf till flygplatsen klockan två på natten, och vi var inte hemma i Aneby förrän halv 8 kvällen efter. 

Likes

Comments
På fredagen bestämde vi oss att återigen besöka stranden, och denna gången var det klarblå himmel hela dagen. Dock brände sig Jocke så sjukt hårt trots solkräm och jag låg och kämpade med sololja för att få färg. Men lite brun har man blivit.. Endast lite. På kvällen drog vi en pizza igen på Barocco som vi blev lite utav stammisar på. Den satt som ett smäck kan jag lova!


Likes

Comments

 
 
 
 
 
 
 
 
På Torsdagen tog vi vägarna förbi Pantheon, som är en gigantisk kyrka med ett hål i taket där solen lyser in på olika helgon. Himla fin är den faktist. Sedan var det en timmas promenad till Vatikanen. Vi bestämde oss där att vi skulle upp i kupolan så vi gick 532 trappor upp och fick denna fantastiska utsikten över hela Rom och vi fick en närmare utkik på det fantastiska taket där uppe. Sen var det bara att gå ner för de där 532 trapporna igen. Mina ben dog. Sedan lyckades vi komma in i St. Peterskyrkan utan att betala inträde, men detta märkte vi när vi skulle gå ut, det tyckte vi va himla roligt för de är så noga med säkerheten på det där stället och sedan sparade vi en stor slant också. 
 

Likes

Comments

 
 
 
 
 
På onsdagen lärde vi oss tunnelbanan och tåget ut till Ostia Beach, men solen var inte riktigt på vår sida när vi kom fram så efter en stund åkte vi tillbaka till Rom. Vi skulle gå till Fontana Di Trevi, men de hade satt upp byggnadställningar över hela fontänen vilket förstörde en fin upplevelse, även vid spanska trappan som vi gick till senare var det byggnadställningar. Sedan testade vi både vin och pasta med en sliskig servitör över axeln på oss hela tiden. Vi avrundade den middagen ganska fort. 
 

Likes

Comments

 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Bilderna får så extremt bra kvalité på denna sidan....)
 
På måndagen var vi framme i Rom vid klockan 6 på kvällen, vi hittade inte till hotellet och fick fel vägbeskrivning av alla vi frågade och bestämde oss tillslut att ta saken i egna händer och förbruka mobilernas nät på mobilens gps och den var inte bättre, vi gick runt i cirklar i tre timmar tills vi gick in till ett annat hotell som visade sig vara dit vi skulle, dock med en helt annat namn skyltat. Efter det firade vi med att äta första pizzan. 
 
På tisdagen fyllde Jocke år och därav varför vi ens åkte till Rom. Det va min present till honom. Vi besökte Colosseum den dagen, och ett annat ställe bredvid som jag helt glömt namnet på, men det var en gammal ruin plats.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma, har haft en hur bra resa som helst trots mycket strul. Jag ska försöka göra lite inlägg om dagarna i Rom. 
 
Idag tvättar jag igen, och känner bara ren jävla ångest över livet. Det är jobbigt att inte veta vad tusan du ska göra med ditt liv och det är lika jobbigt att leta efter jobb och inte få några svar. 

Likes

Comments


Nu sitter vi på flygplanet, bilden är dock från förra gången jag flög över alperna. Iaf, vi ska mellanlanda i Tyskland och vi är framme i eftermiddag. 

Vi får se hur uppdateringen går under veckan. Ciao

Likes

Comments