Äntligen fick jag hem mina eftertraktade spetstoppar. Riktigt fina är dem och dom passa perfekt. Riktigt nöjd!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Hade ni en härlig party- fredag? Bakis, kanske? ;) Skämt och sido, jag är som vanligt uppe med tuppen då jg tänkte åka och träna innan jag ska jobba. Jag jobbar öppning, stängning idag på IKEA, från kl 10 till 18 ikväll. Likaså imorgon!

Hade ju hoppats på att vakna upp i min nya lägenhet i morse men icke. Var där igår och kollade på den och det visade sig var lite saker att åtgärda innan inflyttning. Så allt ska vara klart till på Torsdag, dvs den 1:a Oktober.


Likes

Comments

Sådär ja, precis hemkommen från skolan. Skönt att börja tidigt och sluta redan vid ett på eftermiddagen. Snart blir det ännu bekvämare då jag kommer bo mitt i stan och kommer ha en minuts gång avstånd till skolan. Men som i vanlig ordning efter skolan vankas eftermiddagsfika och plugg. Men innan jag sätter i gång tänkte jag läsa i min nya inrednings bok från IKEA som även innehåller goda recept såg jag. Köpte den sist jag jobbade. Ja, för er som inte vet som jobbar jag på IKEA, har jobbat där sedan i februari då jag flyttade upp till Sundsvall från min älskade huvudstad Stockholm.


Likes

Comments

Godmorgon Godmorgon! Sitter och smaskar på min frulle idag är det Torsdag vilket betyder att jag får nycklarna till lägenheten imorgon, wowo! Flyttar nämligen till en egen lägenhet mitt i stan här i Sundsvall till helgen/ veckan. Det är en riktigt stor 2:a på 83 Kvm. Snart ska jag åka till skolan, brukar passa på att övningsköra då det är en bit till skolan från där jag bor just nu. Men då jag flyttar har jag knappt två minuter till skolan, vilket ska bli så skönt!


Likes

Comments

​Hej allesammans! Tro det eller ej men jag har äntligen tagit tummen ur arslet och beslutat mig för att återuppta bloggandet efter så där ett års uppehåll. Ni som känner mig vet ju sedan tidigare att jag haft en lite bloggkarriär som faktiskt gick ganska bra. Var b.la med på Pressfrukosten för ELLE- Galan 2014 och andra diverse events. Riktigt roligt men eftersom jag gick (går) i skolan så vart bloggen nästan ett störningsmoment i min vardag. Jag hade inte tiden riktigt!

Men nu tänkte jag ta tillfället i akt att börja blogga igen, börja fota osv. Fick även hem min nya Macbook Air idag då jag förstörde min förra genom att spilla ut massa te.. Riktigt klantigt! 


Likes

Comments