Header

Efter en lång bloggpaus är jag äntligen tillbaka. Jag ska skärpa mig nu och börja skriva igen. 

Så, vad har jag gjort idag? Hm, sov hos Jullan inatt och sen har jag bara varit hemma. Var ute och red förut och det gick hur bra som helst! Kände verkligen ett sånt här ''vad skulle jag göra utan dig Nikitha'' moment. Hon var jätte fin både i hoppningen och dressyren och lyssnade verkligen på hjälperna. 

För er som inte vet det kanske jag ska tävla till helgen! Verkligen helt fantastiskt. Efter 1 och ett halvt år börjar jag äntligen att ta mig tillbaka. Satt då är det hoppning ena dan och dressyr andra. Kommer bli skitkul om det nu blir så.

Annars så har dethär varit en jobbig dag. Finaste Benjamin fyller nämnligen år. Fattar ni? Han blev 17 år. SJUTTON. Han lämnade oss alldeles för tidigt och jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Jag antar att himlen ville ha upp sin finaste ängel.❤


Minnen ❤❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu sitter vi här packad och klar, bussen har precis börjat rulla och vi är påväg upp mot Skule. Är ganska trött men annars så.

Hoppas vi kommer bli ännu tightare med klassen än vad vi är nu. Jag menar, att tälta tillsammans i tre dar borde ju gö sin sak.👌😉💕

Likes

Comments

Okej, jag vet. Det var ett tag sen jag bloggade. Men men, shit hapends. Livet går vidare. ✋

Just nu sitter jag framför datorn och tänker. Imorgon far min nya klass på läger till Skuleberget. Det betyder att jag behöver packa (som jag för övrigt suger på). Lyckas alltid ta med mig helt fel saker och det blir bara kaos. 

Men den här gången tänker jag fixa det. Och som alla vuxna brukar säga: ''Att ta med sig ett glatt humör är alltid det viktigaste''. Och det borde jag kunna fixa, ellerhur? Haha 😁

Lägret vi ska till ligger uppe vid Ö-vik (om jag inte är helt ute och cyklar). Ni vet, jag har lite dåligt lokal sinne, hehe. Men iallafall så ska hela Barn och Fritid dit. Stället ligger helt öde och det finns verkligen ingenting där. Så vi ska bygga allting själv. Och med det menar jag toaletter, handfat, matplatser, vindskydd, eldstäder osv. Sedan ska vi sova i stora militär tält allihopa. Super mysigt.☺💓

Lägger upp lite bilder från klassen hitils. De är inte många, men det får ni leva med. 

Puss puss //Olivja😘


Likes

Comments

Idag börjar jag alltså kvart över 10.
Och nej, jag hade ingen skjuts. Så jag fick sätta mig på bussen som går 7 hemifrån mig.
Men jag räddade upp situationen lite och bestämde att jag kunde åka hem till min kompis så länge.

Men såklart ska det alltid hända någonting.
Först och främst försov mig, och sedan när jag skulle hoppa av bussen råkade jag plinga försent så jag fick gå typ 1000 mil.

Men jaja, man ska tänka positivt och jag är ju trots allt påvåg. Bara någon kilometer kvar nu.👌😁❤️Likes

Comments

Idag börjar jag, Olivia Björk första ring. Fattar verkligen inte var tiden har tagit vägen. Alldeles nyss började jag på Nivrena och nu står jag här. Fyller 16 om mindre än en vecka och sedan börjar jag helt plötsligt bli stor.


Likes

Comments

Idag är det torsdag och mammas födelsedag. Men tyvärr så måste jag tillbringa tiden inne på körskolan då jag ska ta moppekortet.
Och ja, jag vet. Jag borde ha tagit det redan förra året eftersom det var då jag fyllde 15. Men det har inte blivit så bara.

Så idag ska jag ha teorikurs hela dan. Men, (lyssna noga nu) det positiva är att körskolan bjuder på käk på donken.😍👏

Så tummen upp för er guys, ni gör min dag.😁🙌❤️

Likes

Comments

Okej, nu är jag klar hos vårdcentralen.
Jag fick svaret att jag troligtvis har "kompartment syndromet" som jag berättade om i mitt tidigare inlägg.

När jag kom hit fick jag prova gå på bandet och vi kollade på lite olika saker. Men min sjukgymnast vet inte riktigt vad han ska göra mer, så nu har vi skrivit ut en läkartid som jag ska gå på.
Där ska dom kolla om det är dethär jag har eller inte. Men om det är så blir det operation.❤️

Likes

Comments

För er som inte vet så har jag väldigt ont i benen. Att gå korta sträckor funkar bra. Men så fort man börjar anstränga sig, springa eller tillexempel gå i en trapp gör det jätte ont. Vaderna blir stenhårda och jag får en slags sprängande värk. 
Så nu har vi börjat kolla upp dethär och jag har varit hos en sjukgymnast ett antal gånger.
Dom tror att jag kan ha en sjukdom där "jag är för vältränad" haha. Nä men musklerna är för stora till skillnad från skelettet och alla små "väggar" som håller ihop benen har inte hunnit med att växa i samma takt som musklerna. 

Musklerna får helt enkelt inte plats i benen.
Så därför kanske jag måste operera mig.
Jag hoppas såklart på det bästa och idag ska jag kolla med sjukgymnasten vad han tror. Har stretchat i 3 månader nu 5 gånger om dan. Så vi får se vad han säger om det.❤️

Likes

Comments

Gash ni vet den här känslan när man egentnigen vill kliva upp fast inte riktigt kommer hela vägen?
Så känner jag nu. Ska nämligen åka hem till mormor å hjälpta till å byta tak. Men först och främst måste jag ta mig upp ur den här grymt sköna sängen. Haha 😁👏❤️

Likes

Comments