Rädd för att bli lämnad.
Rädd för att bli utbytt mot något bättre.
Rädd för att få reda på att man inte duger längre.

Mina otroliga hjärnspöken har satt igång något så fruktansvärt. Något som gör att jag inte vet om jag kan lita på honom(?!). Är så rädd att han ska tröttna och hitta något annan. Jag vet inte varför jag känner såhär, men ångesten kryper sakta på. Känner mer att om jag berättar detta för honom då kanske detta blir en verklighet. Jag känner just nu att han lever lite inne i sig själv och jag sitter utanför bubblan och låtsas som ingenting.

Jag känner mig själv obekräftad. Att jag just nu bara duger till en sak.. det känns som att jag inte syns i vanliga fall. Jag vet att det har varit mycket innan jul osv men jag tycker ändå att man kan göra något. Sen vill jag också veta vad jag gör fel. Men det sägs oftast inte utan det kommer en gång när en het diskussion är i farten.

Jag vill inte känna såhär så jag måste göra något åt saken, jag vill inte förlora den finaste jag har och någonsin träffat. Det skulle känns förjävligt. Men jag vet inte vad jag behöver göra, kanske prata med någon? Eller bara anstränga mig själv ännu mer? Och får jag inte tillräckligt med uppskattning då, så är det iallafall jag som inte har gjort något.

Några tårar till sen är jag förhoppningsvis redo att starta dagen..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, detta är också bara rent av för att jag måste få ur mig lite irritation.

Detta handlar om något som skulle vara en rolig grej som plötsligt har blivit alldeles för seriös.
Allting började i våras innan säsongen ens hade startat så var det tjafs. Du får prioritera ditt och datt men fotbollen måste gå i första hand. Folk satt och pekade med hela handen som resulterade i att många som inte vill "satsa" slutade.

Nu är vi där igen, det ska ställas krav på ett jävla korpen lag som vissa tror är allsvenskan, kom igen liksom. Det är semestertider och allt kretsar inte runt en fotbollsträning om man har familj och vill göra saker med den. Alla är olika och vissa kanske faktiskt vill ut och resa under sin semester.

Det som stör mig mest är att vissa som tränar mest känner att dom inte kan få ut något av sin träning, vilket jag håller med om. Men även dom som kanske har skapat irritation och en slags osäkerhet för att folk inte vill åka dit.
Det är inte samma sak som förra året eller året innan det utan att det blir fel när spelare ska lägga sig i andra spelares val. En spelare har ingenting att göra med varför den och den inte kommer på en träning. Det gör mig less att jag själv inte pallar. Vill du satsa och spela högt - byt lag! Annars acceptera läget att du spelar i lägsta divisionen och att det är inte lika seriöst på denna nivå.

Ni har lyckats med detta själva tjejer, ni har gjort en stor klyfta i ett lag där vissa kanske inte känner sig välkomna om man inte kan träna på en vecka. Och vet ni, karma is a bitch if you are

Likes

Comments

det blir så svårt för mig att säga nej när ena delen vill säga nej och andra inte.
Då får jag någon släng av ångest som kommer krypande eller dåligt samvete. Men jag måste lära mig
1. Att lyssna på min kropp, orkar man inte så behöver man inte alltid göra som alla andra säger.
2. Det ska vara ok att säga nej. Och att man inte behöver ge ett helt brev som anledning varför man inte kan/vill.
3. Ibland måste man även ställa upp oavsett hur man känner, men inte alla gånger.

Som idag, jobbar dagen innan midsommar =KAOS och inte ätit sen 12. Sen "ber" vissa en att komma över och riva på ett hus, och när man säger nej jag ska äta och pallar inte cykla något mer. Och ma får till svar "äh köp med något och cykla". NEJ TACK!

I såna stunder får jag dåligt samvete, samtidigt som där borde andra kunna ta ett nej också, eller tänker man fel?

Likes

Comments

Jamen dåså, ännu ett nattligt inlägg. 🙌

Bredvid mig ligger inte J utan en liten mys. Allt för att vi ska slippa gå upp tidigt imorgon så kör vi en sleepover. Alla tjejer i sängen och stackars killen på soffan. Men det är självvalt. Han gick precis härifrån och jag vaknade till utav kuddar som försvann och ett enormt prasslande med täcket. Ni vet när någon vänder, skakar och dra i panik täcket överallt 😂 kände bara - vänta tills dina egna barn kommer, bara att vänja dig..

Annars har dagen varit bra, sovmorgon (där av att jag inte kan somna) en liten shoppingtur i hopp om att jag skulle kunna köpa en ny klocka som jag kan ha på jobbet utan att den ska gå sönder. Men den jag hade kollat ut fanns inte i butik så fick klicka hem den istället. Hoppas den är lika fin i verkligheten.

Blev otroligt pigg just nu (har ändå lyckats sovit en timme).

Men tror nog att det ändå är bäst att försöka somna om så jag inte är dödstrött imorgon när mini vaknar.

PUSS och GONATT, CIAO!

Likes

Comments

23:37 men strålande! 👏 ska upp om 6 timmar, yey!
Som tur är det fredag imorgon och ledig lördag-söndag.
Dessutom trillar det in slantar imorgon på kontot och jag är shoppingsugen!! Men det ska sparas en del för snart åker jag till solen! Äntligen!

Jag gillar inte vintern, eller jo den är mysig ibland. Men slasket och dethär varierande vädret som växlar mellan vinter och vår varannan vecka är mindre kul. Så jag hoppas det är vår när vi kommer hem!

Tänkte försöka blunda några timmar nu iallafall.

Ciao!

Likes

Comments

Jahaja, tydligen dags igen. Sist var nog för 10 år sedan. Det som är tanken denna gång är att främst få skriva av mig, om mina tankar om allt som min hjärna nöter sönder, typ problem med killen, kompisar, jobb osv. Antalet läsare kvittar. De som hittar mig och läser - 🙏!


Såå vi ses vi nästa gång!

Ciao!

Likes

Comments