Goals & Ambitions for 2020

PERSONAL, LIFESTYLE

Long time no see. Jeg håber at I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år, og allerede er godt i gang med at realisere jeres nytårsfortsæt. Jeg tænkte at jeg i dag ville fortælle jer lidt om de planer, drømme og ambitioner jeg selv har for 2020, og dermed også give jer lidt af en life update.

2020 skal for mit vedkommende være det år hvor, at jeg skal arbejde hårdt både for de ting jeg brænder for, men også på mig selv. Jeg kunne godt tænke mig at læse mere, høre flere podcasts og være bedre ved min krop ifht. sundhed og træning..

2020 er også året hvor, at jeg skal begynde på uddannelse, og dermed også flytte hjemmefra. Dette bliver en kæmpe omvæltning, jeg er dog super klar på at få min egen lejlighed, og få lov til at udfolde mig på anden vis end jeg kan derhjemme. Som det ser ud lige nu bliver det København jeg flytter til, men jeg har også en lille drøm om at flytte til Paris eller London. Mon ikke at jeg når det hele one way or another!

2020 bliver forhåbenligt også det år hvor, at jeg får en masse arbejde for hånden. Jeg er begyndt at tage min Instagram rigtig seriøst, og håber at vækste derinde mere og mere i løbet af året. Jeg elsker at tage lækre og inspirerende billeder, og føler at jeg har mere blod på tanden ifht. influencer branchen end nogensinde før. Jeg har allerede en masse spændende samarbejder i kalenderen for 2020, og glæder mig til at vise jer det hele!

Jeg har så mange andre ting jeg kunne fortælle jer om mine planer, drømme og ambitioner for 2020, men jeg tænker at stoppe indlægget her inden at det bliver for langt. Jeg håber at I vil følge med både her og på min Instagram i år - jeg lover i hvert fald at levere det bedste og mest inspirerende content jeg kan ⭐️

Find min Instagram HER!

Synes godt om

Kommentarer

Årets Julekalender x Yves Rocher

BEAUTY

Reklame / Gave

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har fået opdateret bloggen. Jeg har været en travl dame på det sidste, og det har desværre gået udover mine opdateringer herinde. Jeg vender dog stærkt tilbage med et super lækkert indlæg til jer omkring årets lækreste julekalender - nemlig min total favorit fra Yves Rocher. Det er ingen hemmelighed at Yves Rocher er et af de mærker, jeg altid har haft en stor forkærlighed til. Jeg elsker deres produkter, og så er deres priser sat sådan at alle kan være med.

Yves Rocher laver hvert år deres berømte julekalender der indeholder 24 små pakker, der er fyldt med lækre beauty godter. Jeg har i år haft alle de små pakker/poser åbnet, og ved derfor også hvad den indeholder. I år er der nemlig alt fra små ansigtsmasker, makeup og neglelak til bodywash og hudpleje. Virkelig nogle lækre ting, og perfekt til beautyelskeren i dit liv. Værdien af julekalenderen er 2169 kr, og prisen er kun 699 kr. - et fund til pengene.

Der er et begrænset antal af julekalenderen, og du kan hoppe ind og købe din helt egen lige HER. Den bedste måde at ringe julen ind på 🎄Yves Rochers produkter er også et super godt bud på en god kalender, advents, mandel og/eller værtindegave eftersom, at de har super meget lækkert til pengene. De har samlet deres bud på gaveideer HER.

Rigtig god torsdag!

  • Posted i: BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Decorating With Desenio

Sand Texture (30x40) & Sort træramme (30x40) plexi

La Tour Eiffel (30x40) & Sort træramme (30x40) / Linee No1 (50x70) & Sort træramme (50x70)

NYC Skyscraper (50x70) & Sort træramme (50x70)

Jeg har det sidste stykke tid gået med rigtig mange tanker om, at lave en smule om på mit værelse. Eftersom at jeg i mit sabbatår bruger meget tid herhjemme, og dermed har mere tid til at lave lidt større projekter, var projekt værelse uden tvivl højest på listen. I den sammenhæng har jeg længe ledt efter nogle fede posters, som skulle give lidt til de kedelige overflader og vægge. Mine favoritter fandt jeg hos danske Desenio, der har et kæmpe udvalg af fede plakater. De har styles til alle aldre, stilarter og rum, og sælger udover plakaterne også et hav af forskellige rammer. De 4 posters som I ser ovenfor var dem jeg endte med at vælge efter, at have kigget hele hjemmesiden igennem.

Navnene på de forskellige plakater er vist under hvert billede hvis, at I skulle have interesse i at finde dem inde på Desenios hjemmeside. Det var for mig SÅ svært at udvælge mine favoritter på deres hjemmeside, da de simpelthen har så meget fint derinde.

Jeg håber at I fandt lidt inspiration i dagens indlæg. Ønsker jer en skøn torsdag 🌴

Synes godt om

Kommentarer