Depend Cosmetics x Beame Beauty

BEAUTY, PERSONAL

Jeg var for et par uger tilbage inviteret til Sverige, for at besøge Depend Cosmetics' hovedkvarter sammen med BEAME Beauty. Dagen stod i skønhedens tegn, og vi hyggede os lige fra morgenstunden indtil at dagen igen var omme. Depend Cosmetics er et mærke jeg altid har haft meget med at gøre, og er dermed også et mærke jeg har brugt og elsket i mange år.

Vi blev ved ankomsten blandt andet modtaget af stifteren af Depend Cosmetics, Mårten Johansson, hvor han fortalte en masse om Depend og deres historie. Efterfølgende blev vi delt op i 3 grupper, der hver især skulle ud og opleve noget spændende på hovedkvarteret. Mit hold og jeg startede ud med at lave vores egne neglelakker, hvilket var en virkelig sjov oplevelse. Vi fik alle lavet de fineste neglelakker!

Dagen endte vi med at spise lækker aftensmad, hvortil der blev serveret både vin og champagne. Vi fik de fineste goodiebag med hjem, fyldt med både nye og ældre lanceringer fra Depend. Her fik vi blandt andet deres nye serie af neglelakker inspireret af serien Friends, der indeholder de fineste pastelfarver. Derudover fik jeg nogle brynprodukter; Depends øjenbrynsblyanter er nogle af mine favoritter til brynene. Et must try hvis, at I ikke allerede har prøvet dem.

Tusind tak til både Beame Beauty, Depend Cosmetics og de søde influencer piger, for den skønneste dag sammen i Sverige.
Jeg håber at I alle nyder denne solrige onsdag i fulde drag ☀️

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229