Self Care Sunday x Karina Lehmann

BEAUTY

Reklame/Gave

Det står virkelig sløjt til her på blogfronten, hvilket både er fordi at jeg de seneste uger har rejst en masse, og så er ideerne til indlæg bare ikke hvad de har været. Dog får jeg stadig super søde beskeder fra mine læsere med forespørgsel på nye indlæg – det motiverer til at skabe nyt og lækkert indhold, så tak for jer.

I dag vil jeg fortælle om den lille skin journey jeg har været på siden november måned hvor, at jeg startede med ansigtsbehandlinger hos skønne Karina Lehmann Skønhedspleje i Herning. På daværende tidspunkt var min hud nok det værste den nogensinde har været dvs. udbrud på kinderne, indkapslinger på hagen og generelt en ujævn og matte hudtone. Jeg startede med at få Madonna behandlingerne fra Intraceuticals, som er en behandling jeg tidligere har skrevet lidt om HER. Karina beskriver selv denne behandling som en ansigtsbehandling med øjeblikkelige resultater, der blandt andet giver fylde, fugt og opstramning til huden. Behandlingen er altså et kæmpe fugtboost der gav min hud en helt anden udstråling, og generelt en smukkere og mere jævn overflade.

Da jeg som sagt også døjede med både udbrud og indkapslinger besluttede Karina sig for, at jeg skulle kombinere Madonna behandlingerne med nogle udrensende behandlinger. Disse to kombineret var lige netop det min hud havde brug for, og med den intensive behandling jeg fik frem til slut december, er min hud blevet så fin og jævn igen.

For at toppe det hele af afsluttede Karina og jeg vores behandlingsforløb med, at jeg fik dem lækreste Karmameju signature treatment, der er en behandling med fokus på både krop og velvære. Her indgår der aromaterapi, tørbørstning, massage og en lille ansigtsbehandling. Jeg har altid elsket Karmamejus produkter, og at opleve dem i en behandling, var simpelthen så lækkert. Min hud var babyblød fra top til tå efter behandlingen, og jeg var vigtigst af alt totalt i zen.

Hvis I kunne have interesse I netop disse behandlinger kan i finde Karinas hjemmeside HER, hvor at hun både uddyber hvad hver behandling indeholder, og hvor pigerne også er oplyst.

Happy selfcare sunday 💛

Synes godt om

Kommentarer