Travel Diaries: Thailand

TRAVEL

Jeg har i vinterferien været i Thailand sammen med mine skønne forældre. Vi startede vores lille eventyr i Hua Hin, hvor at vi boede på hotellet Six Senses Evason. Det var de skønneste 5 dage med 35 grader, fyldt med afslapning og lækker mad. Derudover fyldte jeg også år, og holdte derfor min 19 års fødselsdag i Hua Hin. Billedet af mig ovenfor er taget på min fødselsdag, inden at vi skulle have en lækker 6 retters thai menu på hotellet. 

Ovenfor kan I blandt andet se det lækreste spaområde, hvor hver af de små huse er behandlerrum. Her fik vi massage på min fødselsdag, og senere hen på turen en lækker ansigtsbehandling. Den nederste bygning er fitness centeret, som jeg til min egen overraskelse fik benyttet hele to gange 😉

Efter de skønne dag i Hua Hin tog vi til Bangkok hvor, at vi tilbragte de sidste 3 dage af vores ferie. Bangkok var helt klart en stor oplevelse, hvor kontrasterne mellem rig og fattig nærmest ikke bliver større. En kæmpe øjenåbner og en destination der er værd at besøge, på trods af at det nok ikke er et sted jeg ville tilbage til.

Hotellet vi boede på i Bangkok hed U Sathorn, hvilket jeg lige ville nævne for jer. Det var det skønneste hotel, med de fineste tropiske omgivelser. Hotellet var en lille oase midt i ellers travle og kaotiske Bangkok, hvilket gjorde det endnu skønnere. Det er i hvert fald en anbefaling værd, hvis I engang skulle finde jer selv i Bangkok.

Alt det viste badetøj er fra H&M. Her tager jeg mig lige et casual bad, i den fineste badedragt haha.

Vi tilbragte fredag aften på en af rooftop barene på Lebua State tower. Det var igen en kæmpe oplevelse, med den smukkeste solnedgang og det bedste selvskab. Turen til Bangkok blev selvfølgelig fullendt af lidt shopping, hvor turen ellers gik hjem søndag morgen. Her havde vi en lang rejse i møde med 12 timer i fly, efterfulgt af en 3 timers køretur hjem fra København.

Jeg håber at I alle har nydt jeres vinterferie, hvis at I var så heldige at have fri 🌴

#nouwoutfit

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229