LIFE UPDATE

Jeg vil lige starte med, at sige tusinde tak for interessen for mit sidste indlæg. Jeg er så overvældet og glad for den gode og kærlige respons jeg har fået. Hvis at der er interesse for flere læbe indlæg el. videoer i fremtiden må I endelig sige til. Hvis at I endnu ikke har læst mit indlæg omkring min oplevelse med lipfillers, kan I læse indlægget og se den tilhørende video HER.

I dag vil jeg lave en lille life update, da det efterhånden er længe siden at jeg har været aktiv på bloggen. Jeg har derfor fundet lidt billeder frem, sådan at I kan få et indblik i min januar måned.

Enjoy!

Siden sidst har jeg (selvfølgelig) spist en masse avokado toasts, her sammen med søde Emilie i Århus.

Jeg har derudover fået taget en masse billeder, her var søde @CharmaineLago bag kameraret. Vi fik den dag lækker tapas på Nytorv 11, hvor vi snakkede om hendes nye bureau Lè Lago Consulting.

Jeg var i forrige weekend på tur til København med min veninde Malene, hvor vi holde totalt tøseweekend. Her spiste vi blandt andet på 42 RAW, hvor vi fik en lækker vegansk morgenmad, mums.

Jeg har selvfølgelig også fået drukket en masse kaffe, her igen sammen med Emilie haha. Vi er begge semi afhængige af kaffe, og får dertil indtaget rigelige mængder af det i hinandens selvskab.

I weekenden fejrede jeg min søde veninde Emilies fødselsdag med lækker tapas, vin og kage. Hun bliver 19 år gammel 3 dage efter mig, så vi har altid både vores egen og hinandens fødselsdage at se frem til.

Den lækreste tapas anretning til Emilies 19 års fødselsdag!

Synes godt om

Kommentarer

saraaras
saraaras,
fine jenter!!nouw.com/saraaras
OliviaBach
OliviaBach,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229