Goals & Ambitions for 2020

PERSONAL, LIFESTYLE

Long time no see. Jeg håber at I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år, og allerede er godt i gang med at realisere jeres nytårsfortsæt. Jeg tænkte at jeg i dag ville fortælle jer lidt om de planer, drømme og ambitioner jeg selv har for 2020, og dermed også give jer lidt af en life update.

2020 skal for mit vedkommende være det år hvor, at jeg skal arbejde hårdt både for de ting jeg brænder for, men også på mig selv. Jeg kunne godt tænke mig at læse mere, høre flere podcasts og være bedre ved min krop ifht. sundhed og træning..

2020 er også året hvor, at jeg skal begynde på uddannelse, og dermed også flytte hjemmefra. Dette bliver en kæmpe omvæltning, jeg er dog super klar på at få min egen lejlighed, og få lov til at udfolde mig på anden vis end jeg kan derhjemme. Som det ser ud lige nu bliver det København jeg flytter til, men jeg har også en lille drøm om at flytte til Paris eller London. Mon ikke at jeg når det hele one way or another!

2020 bliver forhåbenligt også det år hvor, at jeg får en masse arbejde for hånden. Jeg er begyndt at tage min Instagram rigtig seriøst, og håber at vækste derinde mere og mere i løbet af året. Jeg elsker at tage lækre og inspirerende billeder, og føler at jeg har mere blod på tanden ifht. influencer branchen end nogensinde før. Jeg har allerede en masse spændende samarbejder i kalenderen for 2020, og glæder mig til at vise jer det hele!

Jeg har så mange andre ting jeg kunne fortælle jer om mine planer, drømme og ambitioner for 2020, men jeg tænker at stoppe indlægget her inden at det bliver for langt. Jeg håber at I vil følge med både her og på min Instagram i år - jeg lover i hvert fald at levere det bedste og mest inspirerende content jeg kan ⭐️

Find min Instagram HER!

Synes godt om

Kommentarer