Årets Julekalender x Yves Rocher

BEAUTY

Reklame / Gave

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har fået opdateret bloggen. Jeg har været en travl dame på det sidste, og det har desværre gået udover mine opdateringer herinde. Jeg vender dog stærkt tilbage med et super lækkert indlæg til jer omkring årets lækreste julekalender - nemlig min total favorit fra Yves Rocher. Det er ingen hemmelighed at Yves Rocher er et af de mærker, jeg altid har haft en stor forkærlighed til. Jeg elsker deres produkter, og så er deres priser sat sådan at alle kan være med.

Yves Rocher laver hvert år deres berømte julekalender der indeholder 24 små pakker, der er fyldt med lækre beauty godter. Jeg har i år haft alle de små pakker/poser åbnet, og ved derfor også hvad den indeholder. I år er der nemlig alt fra små ansigtsmasker, makeup og neglelak til bodywash og hudpleje. Virkelig nogle lækre ting, og perfekt til beautyelskeren i dit liv. Værdien af julekalenderen er 2169 kr, og prisen er kun 699 kr. - et fund til pengene.

Der er et begrænset antal af julekalenderen, og du kan hoppe ind og købe din helt egen lige HER. Den bedste måde at ringe julen ind på 🎄Yves Rochers produkter er også et super godt bud på en god kalender, advents, mandel og/eller værtindegave eftersom, at de har super meget lækkert til pengene. De har samlet deres bud på gaveideer HER.

Rigtig god torsdag!

  • Posted i: BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

disa svensson
disa svensson,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Members: https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229