Decorating With Desenio

Sand Texture (30x40) & Sort træramme (30x40) plexi

La Tour Eiffel (30x40) & Sort træramme (30x40) / Linee No1 (50x70) & Sort træramme (50x70)

NYC Skyscraper (50x70) & Sort træramme (50x70)

Jeg har det sidste stykke tid gået med rigtig mange tanker om, at lave en smule om på mit værelse. Eftersom at jeg i mit sabbatår bruger meget tid herhjemme, og dermed har mere tid til at lave lidt større projekter, var projekt værelse uden tvivl højest på listen. I den sammenhæng har jeg længe ledt efter nogle fede posters, som skulle give lidt til de kedelige overflader og vægge. Mine favoritter fandt jeg hos danske Desenio, der har et kæmpe udvalg af fede plakater. De har styles til alle aldre, stilarter og rum, og sælger udover plakaterne også et hav af forskellige rammer. De 4 posters som I ser ovenfor var dem jeg endte med at vælge efter, at have kigget hele hjemmesiden igennem.

Navnene på de forskellige plakater er vist under hvert billede hvis, at I skulle have interesse i at finde dem inde på Desenios hjemmeside. Det var for mig SÅ svært at udvælge mine favoritter på deres hjemmeside, da de simpelthen har så meget fint derinde.

Jeg håber at I fandt lidt inspiration i dagens indlæg. Ønsker jer en skøn torsdag 🌴

Synes godt om

Kommentarer

Leather Obsession

FASHION

1 kjole ZARA 2 bukser H&M 3 støvler ZARA 4 bukser H&M 5 skjorte H&M

Jeg har fuldstændig forelsket mig i de mange læder styles, der lige i tiden stormer frem blandt fashionbrandsene. Læder er nok noget der aldrig helt går af mode, om det så er i sko, jakker eller tasker. Ovenfor har jeg valgt nogle af mine favorit items, der alle bærer præg af det trendy læder look. Nogle af tingene er i rigtig læder og andre i imiteret skind, hvor at forskellen her især er prisen. Normalt ville jeg fortælle jer mine favoritter på kollagen, men i dag kan jeg simpelthen ikke vælge. Alle ovenstående ting måtte meget gerne flytte ind i min efterårsgarderobe i hvert fald 😅

Jeg håber at I nyder en ellers kold mandag, og fik lidt læder inspiration til jeres garderobe!

Synes godt om

Kommentarer

Life Update: Sabbatår

PERSONAL

Som dem af jer der følger med ved, blev jeg i sommers student fra HHX i Viborg. Det var noget jeg havde set frem til længe, og et fantastisk kapitel i mit liv der blev afsluttet. Jeg, som mange andre, vidste på daværende tidspunkt ikke helt hvad livet nu skulle bringe, da jeg ikke havde lagt de store planer for livet efter gymnasiet. Så hvad går jeg egentligt og laver lige i tiden?

Jeg har fået mig et arbejde i en tøjbutik hvor, at jeg arbejder et par gange om ugen. Det har været super rart at komme i gang med noget lidt mere 'fast', da jeg som person elsker at have en routine. Efter at man ikke længere går i skole bliver det nemlig svært at finde sig en fast routine, og der er lidt for mange dage der går med at lave ingenting.

Udover mit arbejde i tøjbutikken laver jeg selvfølgelig stadig Instagram og blog, som går bedre end det længe har gjort. Jeg har lige signet med et nyt agency, Lé Lago consulting, som min seje veninde Charmaine står bag. Derudover har jeg en masse spændende samarbejder i gang, som jeg ser super meget frem til. Så stay tuned for det!

Derudover går lidt og leger med tanken om, at begynde på at lave lidt IGTV videoer til jer. Her vil jeg både lave en masse makeup relateret indhold, men også videoer om mig, ferie, mine veninder osv. Jeg håber at det bliver til inden længe 🌴

Planer har jeg nok af for mit sabbatår, men mere om det i et fremtidigt indlæg.
Jeg håber at I alle nyder jeres onsdag!

Synes godt om

Kommentarer

Outfit & Life Update

FASHION, PERSONAL

jakke HENRIK VIBSKOV skjorte HOPE bukser H&M sko GANNI net GANNI

Eftersom at denne måned har budt på en del shopping for mit vedkommende, vil jeg i dag vise jer et par af mine nye favorit items. Dem af jer der følger mig på Instagram har måske allerede set det øverste billede, men efter at jeg har fået et par henvendelser på min jakke, tænkte jeg at et lille indlæg var på sin plads. Jeg synes at den er så fed, og perfekt til de kommende sommeraftener.

Så til min lille life update. Den næste uge bliver for mit vedkommende fyldt med eksamener, da jeg har hele 3 skriftlige eksamener at se frem til. Jeg krydser fingre for at det hele går godt, og at resultaterne i sidste ende bliver gode. Jeg ved at jeg bestemt ikke er den eneste med eksamener den næste tid, og jeg ønsker jer derfor alle held og lykke ⭐️

Nu vil jeg hoppe tilbage til eksamensforberedelser. Wish me luck!

Synes godt om

Kommentarer

Ønskeliste til Studentergilde

LIFESTYLE, INTERIOR

1 bog NEW MAGS 2 undertøj INAMORATA 3 øreringe JANE KØNIG 4 kaffemaskine NESPRESSO 5 skål ROYAL COPENHAGEN 6 champagneglas IMPERIAL 7 krystalglas LIBBEY HOBSTAR 8 vase LOUISE ROE

Eftersom at jeg nu har 1 skoledag tilbage i gymnasiet, begynder jeg at se mere og mere frem til at blive student. I den sammenhæng giver jeg i dag jer mit bud på, forskellige ønsker eller gaveideer til de kommende studenter. Det meste af ovenstående er snuppet direkte fra min egen ønskeliste, og er derfor også alle ting jeg er ret vild med. Jeg går jo med en lille drøm om at flytte til København for at læse, så at have lidt fint til boligen til den tid, ville helt klart være super lækkert. Jeg håber at disse ønsker kan give lidt inspiration. Stay tuned for en mere budgetvenlig version, der blandt andet indeholder gode bud på venindegaver.

Jeg kører lidt et blåt tema med mine kommende indlæg om studenterrelaterede ting, da jeg selv bliver student fra HHX og derfor får en blå hue 💙

Jeg håber at I nyder jeres tirsdag!

Synes godt om

Kommentarer

Travel Diaries: Marbella Vol. 2

TRAVEL

Jeg har denne påskeferie været i Marbella sammen med min familie. Jeg var faktisk også et smut i Marbella for en måned siden med min veninde, men kunne selvfølgelig ikke sige nej da tilbuddet kom. Jeg brugte ugen på en masse afslapning, solbadning og hygge med min familie. Ferie er nok det bedste jeg ved, og jeg benytter derfor også muligheder jeg har for at komme en tur ned i varmen.

I anledningen af det gode vejr skiftede jeg fitnesscenteret ud med en gårtur langs stranden. Disse ture var jeg på sammen med min mor, og det var simpelthen så skønt. Det er ikke hver dag at man får lov til det, og slet ikke med denne smukke udsigt til vandet.

Jeg har som nævnt fået solbadet en masse på ferien, i anledningen af at jeg havde galla i fredags. Jeg har på baggrund af dette fået testet en masse forskellige solprodukter, som I kan se frem til at læse mere om herinde senere. Jeg har blandt andet testet det Instagram kendte mærke Bali Body, jeg kommer til at lave en review på også.

Marbella er en af mine yndlings feriedestinationer, og et er sted jeg kommer til, at vente tilbage til i mange år endnu. Jeg ville elske at lave endu en Marbella guide til jer, men indtil da kan i læse den jeg allerede har lavet HER.

Jeg håber at i får en skøn weekend 🌴

  • Posted i: TRAVEL

Synes godt om

Kommentarer