Årets Julekalender x Yves Rocher

BEAUTY

Reklame / Gave

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har fået opdateret bloggen. Jeg har været en travl dame på det sidste, og det har desværre gået udover mine opdateringer herinde. Jeg vender dog stærkt tilbage med et super lækkert indlæg til jer omkring årets lækreste julekalender - nemlig min total favorit fra Yves Rocher. Det er ingen hemmelighed at Yves Rocher er et af de mærker, jeg altid har haft en stor forkærlighed til. Jeg elsker deres produkter, og så er deres priser sat sådan at alle kan være med.

Yves Rocher laver hvert år deres berømte julekalender der indeholder 24 små pakker, der er fyldt med lækre beauty godter. Jeg har i år haft alle de små pakker/poser åbnet, og ved derfor også hvad den indeholder. I år er der nemlig alt fra små ansigtsmasker, makeup og neglelak til bodywash og hudpleje. Virkelig nogle lækre ting, og perfekt til beautyelskeren i dit liv. Værdien af julekalenderen er 2169 kr, og prisen er kun 699 kr. - et fund til pengene.

Der er et begrænset antal af julekalenderen, og du kan hoppe ind og købe din helt egen lige HER. Den bedste måde at ringe julen ind på 🎄Yves Rochers produkter er også et super godt bud på en god kalender, advents, mandel og/eller værtindegave eftersom, at de har super meget lækkert til pengene. De har samlet deres bud på gaveideer HER.

Rigtig god torsdag!

Synes godt om

Kommentarer

Decorating With Desenio

Sand Texture (30x40) & Sort træramme (30x40) plexi

La Tour Eiffel (30x40) & Sort træramme (30x40) / Linee No1 (50x70) & Sort træramme (50x70)

NYC Skyscraper (50x70) & Sort træramme (50x70)

Jeg har det sidste stykke tid gået med rigtig mange tanker om, at lave en smule om på mit værelse. Eftersom at jeg i mit sabbatår bruger meget tid herhjemme, og dermed har mere tid til at lave lidt større projekter, var projekt værelse uden tvivl højest på listen. I den sammenhæng har jeg længe ledt efter nogle fede posters, som skulle give lidt til de kedelige overflader og vægge. Mine favoritter fandt jeg hos danske Desenio, der har et kæmpe udvalg af fede plakater. De har styles til alle aldre, stilarter og rum, og sælger udover plakaterne også et hav af forskellige rammer. De 4 posters som I ser ovenfor var dem jeg endte med at vælge efter, at have kigget hele hjemmesiden igennem.

Navnene på de forskellige plakater er vist under hvert billede hvis, at I skulle have interesse i at finde dem inde på Desenios hjemmeside. Det var for mig SÅ svært at udvælge mine favoritter på deres hjemmeside, da de simpelthen har så meget fint derinde.

Jeg håber at I fandt lidt inspiration i dagens indlæg. Ønsker jer en skøn torsdag 🌴

Synes godt om

Kommentarer

Leather Obsession

FASHION

1 kjole ZARA 2 bukser H&M 3 støvler ZARA 4 bukser H&M 5 skjorte H&M

Jeg har fuldstændig forelsket mig i de mange læder styles, der lige i tiden stormer frem blandt fashionbrandsene. Læder er nok noget der aldrig helt går af mode, om det så er i sko, jakker eller tasker. Ovenfor har jeg valgt nogle af mine favorit items, der alle bærer præg af det trendy læder look. Nogle af tingene er i rigtig læder og andre i imiteret skind, hvor at forskellen her især er prisen. Normalt ville jeg fortælle jer mine favoritter på kollagen, men i dag kan jeg simpelthen ikke vælge. Alle ovenstående ting måtte meget gerne flytte ind i min efterårsgarderobe i hvert fald 😅

Jeg håber at I nyder en ellers kold mandag, og fik lidt læder inspiration til jeres garderobe!

Synes godt om

Kommentarer