Header

Indlæg sponsoreret af Weightworld

Vinteren er stadigvæk over os, og mange glemmer at pleje deres hud ekstra godt, i disse tørre og kolde måneder. Huden tørrer ud på grund af vejret, og det er derfor vigtigt at give en masse ekstra pleje. Jeg har det sidste stykke tid testet Örtte Natural Body scrub, hvilket er en let og naturlig eksfolierende skrub, målrettet bl.a. appelsinhud, strækmærker, urenheder og rødme. Jeg er blevet vild med at bruge skrubben inden at jeg påfører selvbruner, og synes både at den forlænger holdbarheden og hvor jævnt resultatet bliver. Virkelig lækker, og den er derudover 100% naturlig!

I morgen kommer jeg lidt mere ind på appelsinhud, og hvilke milder der hjælper imod dette.

God lørdag!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Fashion

Selvom at vinteren er vendt tilbage med minusgrader og frost, er forår og bedre vejr (næsten) lige rundt om hjørnet. Flere og flere brands sprøjter derfor også nyheder ud, med de lækreste forårsvenlige kollektioner.
Jeg har derfor fundet nogle af mine favorit items, fra nogle af de mange nyheder der præger diverse webshops og butikker.

Enjoy!

Likes

Comments

Beauty

Hvis I læste med i mit tidligere indlæg omkring lidt søndagstanker, ved I at jeg nævnte, at min hud ikke har den bedste periode. At have smuk hud gør rigtig meget for ens selvtillid, og jeg kan helt bestemt mærke, at jeg er begyndt at være meget mere usikker på mig selv.

Jeg tænke derfor, at jeg i dag ville dele lidt tips med jer. Selvom at min egen hud ikke har det skide godt, er den helt klart i bedring. Jeg vil derfor dele nogle tips med jer, sådan at vi kan få smuk hud sammen. Dette er ting der altid har virket for mig, men også ting der virkelig har hjulpet den sidste tid.

Mine 5 tips, til smukkere hud

#1
Rens din hud, og brug den rigtige hudpleje. Jeg renser mindst min hud 2 gange dagligt, men oftest 3. Dvs. om morgenen, efter skole og inden at jeg går i seng. Dette gør uden tvivl, en kæmpe forskel. Ren hud, er glad hud. Angående produkter, kommer det selvfølgelig an på din hudtype. Gå til en professionel hvis du er i tvivl, eller føler at du bruger det forkerte hudpleje. Personligt sværger jeg til produkterne fra Kiehls, og synes altid at personalet i butikkerne er super hjælpsomme og dygtige. Kunne I tænkte jer en hudpleje routine?

#2
Drik en masse vand. Jaja, jeg ved det godt. Dette tip er nok det mest kedelige, men når at det så er sagt, gør vand en kæmpe forskel for huden. Jeg prøver at drikke mindst 2L vand om dagen, og det gør virkelig underværker. Et godt tip er, altid at have en flaske vand med i skole eller på arbejde. Derudover har jeg altid en 2 liters flaske, til at stå ved siden af min seng. Dette gør, at der altid er vand til rådighed, og at man derfor drikker mere.

#3
Masker er en super god måde, at målrette din hudpleje på. Jeg benytter op til flere slags masker, og bruger dem mindst 2 gange ugentligt. Dette er en nemmere måde, at se hurtigere og målrettede resultater på. Nogle af mine favoritter er fra NuSkin, The Body Shop og Peter Thomas Roth.

#4
En form for spot-treatment altid rar at have, da man sommetider kan komme bumsen i forvejen. Selv elsker jeg den fra NuSkin, der virkelig har gjort mirakler for min hud. Jeg bruger den et par gange om ugen, og kan virkelig se en forskel. Find den HER.

#5
Selvom at kost og motion er en stor del af smuk hud, er det ikke altid nok. Et besøg hos en kosmetolog kan virkelig være med til, at kickstarte en smukkere og renere hud. Selv skal jeg afsted i næste uge, mest af alt for at fjerne nogle aknear. Selvom at et kosmetologbesøg kan være dyrt, er det altid værd at investere i din hud.

  • Posted i: Beauty

Likes

Comments

Lifestyle

Mandag

I dag har jeg brugt eftermiddagen sammen med en veninde, hvor vi gik en tur ned i byen. Formålet var at shoppe lidt, men ingen af os endte med at finde noget. Aftenen er ellers blevet brugt foran computeren, hvor jeg har forberedt nogle indlæg til den kommende uge.

Tirsdag

Tirsdag skal bruges på at skrive aflevering. Da jeg tager afsted til København torsdag, skal alle lektierne være lavede. Jeg har en aflevering for til fredag, der skulle være pænt tidskrævende. Så det ser jeg super meget frem til - pray for me.

Onsdag

Onsdag bliver nok brugt på, at skrive afleveringen færdigt. Derefter kommer min mors veninde på besøg, hvor at jeg har lovet, at bikse noget mad sammen til dem. Menuen står på noget vegansk, så det skal nok blive lækkert.

Torsdag

Fredag flyver jeg til København, for at tilbringe weekenden sammen med mine veninder. Det er min fødselsdagsweekend, så jeg glæder mig helt vildt. Vi skal formenligt på en masse shopping, cafebesøg og byture. Turen er endnu ikke planlagt til punkt og prikke, men måske der også bliver tid til lidt PR besøg.

Fredag

Fredagen bruges i København, forhåbenligt uden for mange tømmermænd. Både mig og min veninde Kathrine, vil nemlig super gerne på lidt shopping. Mon ikke, at det også bliver til et cafebesøg? Jeg vil super gerne prøve, at komme en tur på fars dreng.

Lørdag

Lørdag er dagen før min fødselsdag, hvilket vil sige, at vi skal ud og hygge ekstra meget. Jeg vil super gerne ud at spise, og har nogle forskellige steder i tankerne. Jeg skal nok have bestemt mig, sådan at jeg kan bestille bord. Har I nogle gode forslag, må I hellere end gerne kommentere dem. Efterfølgende skal vi i byen, og feste til den lyse morgen. Can't wait.

Søndag

​​Det er min fødselsdag!! ​Søndag bliver jeg 18 år gammel, hvilket jeg har ventet på længe. Jeg regner med, at pigerne og jeg spiser noget brunch, og tager derefter en flyver hjem. Jeg vil rigtig gerne bruge noget tid med min familie, og ved at de også gerne vil have mig hjem. Mon ikke, at vi skal spise ude om aftenen? 

Likes

Comments

​I dag afholdte jeg min fødselsdagsbrunch, for 13 af mine skønne veninder. Der blev lavet mad indtil kl. 23:45 i går aftes, og arbejdet fortsatte igen her til morgen kl. 8:30. Det var dog det hele værd, for sikke en skøn dag. Vi fik spist en masse lækker brunch, og jeg havde bestemt ikke sparet på noget. Derefter åbnede jeg alle mine fine gaver, og hvor blev jeg dog forkælet. Det blev til hele 6 øreringe, glimmersokker, en Ganni t-shirt, en lysestage, et gavekort til en piercing og et gavekort til en oplevelse. Wow!

Ovenfor har jeg udvalgt lidt billeder, fra dagen i dag. Jeg fik desværre ikke nogle vildt gode, af alle pigerne samlet. I hvert fald ikke et, hvor alle var tilfredse - typisk. 

Mine sidste gæster smuttede kl. 21, så sikke en vellykket dag. 

Likes

Comments

Jeg brugte i dag formiddagen sammen med mine søde veninder, til den lækreste omgang brunch. Min veninde Emilie bliver nemlig også 18 snart, og det skulle selvfølgelig fejres. Det blev til en masse mad, snak og hygge.

I morgen er det min tur, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har lavet mad hele aftenen, pyntet op og ryddet op i huset.

Jeg håber at I nyder weekenden.

Knus

Likes

Comments

For et måneder siden, skrev jeg et lille indlæg om mit hår. Hvis ikke du har læst det, kan du læse med HER.
Mit dilemma stod på, om jeg skal gro mit hår langt, eller lade lokkerne falde. Efter en mindre overvejelse, og med jeres stemmer taget i mente, har jeg taget en beslutning. Den lyder på, at jeg lader mit hår gro langt, men klipper det når at der er behov. Selvom det korte hår er super lækkert, er det såå længe siden, at jeg har haft langt hår. Jeg kan altid klippe mit hår helt kort igen, men det lange er super feminit, og lidt sjovere at style.
Jeg vil stadig rigtig gerne farve det, men skal have fundet den rette frisør til jobbet. Det bliver nok i København, så jeg tager det stille og roligt. 

Jeg fik faktisk klippet hele 10cm af mit hår i går, og kan ikke vente med at vise jer det. Stay tuned, og glæd jer til i morgen. 

Knus 

Likes

Comments

Lifestyle

Jeg har set frem til denne weekend længe, da jeg har en masse planer. Med alt fra fredagscafe og frokost, til 2x brunch og venindehygge.

I weekenden skal jeg ...

Fredag

... til fredagscafe på min skole, hvilket vil sige fest og farver. Jeg regner med, at vi efterfølgende tager en tur på cafe, og spiser noget lækker frokost. Dette er blevet lidt en tradition, da vi altid bliver sultne efter at have drukket alkohol. Super hyggeligt, med massere af god stemning.

Lørdag

... til @emilielaursen's brunch, og jeg glæder mig helt vildt. Emilie er såå god til sådanne ting, og går altid all out med det hele. Jeg er helt sikker på, at det bliver en fantastisk formiddag. Om eftermiddagen skal jeg være sammen med min veninde Kathrine, hvor at vi sammen skal forberede til min brunch søndag. Det vil altså sige, en masse madlavning, oppyntning og venindehygge.

Søndag

... holde brunch for 15 af mine skønne veninder. Jeg bliver nemlig 18 år gammel næste søndag, og det skal selvfølgelig fejres. Vi skal have en masse mad, en smule alkohol og dertil en masse tøsehygge. Sidste år blev mange af pigerne helt til aften, så mon ikke at hele dagen går med det igen. Can't wait.

Likes

Comments

Fashion

Eftersom at der nu er en uges tid til min fødselsdag, bugner min ønskeliste med de fineste produkter. Dem skal I selvfølgelig ikke snydes for, så jeg har samlet lidt flere af de ønsker, der i år præger min ønskeliste. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, er det jo er min 18 års fødselsdag. Det er derfor nogle lidt dyrere sager, jeg i år har valgt at ønske mig.

Jeg håber at I bliver inspireret til, at forkæle jer selv lidt. Bukserne er b.la. på tilbud lige nu, til kun 224 kr. Sikke et kup!

Knus

Likes

Comments

Lifestyle

#1
Jeg er et rodehovede, der går ekstremt meget op i hygiejne. Selvom at jeg har en tendens til at rode meget, er jeg dog lige så god til at rydde det hele op igen. Som en pige der ejer mange sager - især makeup - er det bare rigtig svært, at holde bordoverfladerne frie. Oprydnings-OCD får jeg nok aldrig.

#2
Jeg elsker at lave mad, og er endda ret god tid det (hvis jeg selv skulle sige det). Selvom at en opskrift kan være hjælpsom, elsker jeg at prøve mig frem, og bruge ingredienser der allerede er i køleskabet. Mine veninders all time favorit er min guacamole, mexikansk og diverse pastaretter.

#3
Jeg elsker krydret mad, og kommer chili på nærmest alt. Hvis maden ikke enten er krydret eller pænt stærk, siger det mig ikke rigtigt noget. Det vil altså sige, at jeg elsker thailandsk, Indisk og mexikansk. Mums.

#4
På trods af, at jeg har unormale mængder af makeup, bruger jeg mange af de samme produkter. Dette er klart en dårlig vane, og noget jeg skal vænne mig af med. Jeg har så meget super godt makeup, der bare ligger i skufferne og forbliver ubrugt. Ups!

#5
Jeg har godt og vel omkring 9 ar på min krop, nogle mere tydlige end andre. De mest fremtrædende af dem er fra mine operationer, og resten fra mindre uheld. Jeg har b.la. to små ar omkring mit venstre øje, jeg fik på min storebrors fødselsdag da vi var små. Derudover to på brystkassen, 3 omkring ribbenene, 1 på hånden og mit store på højre ben.

Likes

Comments

Instagram @_oliviabach