Birthday Party X Lavinde Cph

PERSONAL, BEAUTY

Reklame for Lavinde Copenhagen

Der har den sidste uges tid været gang i den for mit vedkommende, da jeg i tirsdags endelig blev 20 år gammel. Det blev i weekenden fejret med mine veninder, hvor at dagen startede med pyjamas party. Pigerne var inviteret hjem til mig til en masse hygge, brunch og self care, for selvom at det var min fødselsdag vi fejrede, synes jeg også at pigerne skulle forkæles. Derfor gav jeg, i samarbejde med Lavinde Copenhagen, dem hver især den lækre Beyond Volume & Curl mascara der var placeret oven på deres tallerken. Denne mascara er nemlig de sidste par uger gået hen og blevet min nye favorit, og det skulle pigerne selvfølgelig ikke gå glip af. Som det også kan ses på billedet af mig og Kathrine nedenfor giver mascaraen massere af volumen og længde, samtidigt med at den spreder og bukker vipperne - hvilket for mig er et kæmpe must. Find den lækre mascara fra Lavinde Copenhagen HER, og læs om alle de fine certificeringer og ingredienser produktet har (bla. vippeserum, e-vitamin og arganolie) ⭐️

Om aftenen blev pyjamaserne skiftet ud med danseskoene og lidt finere tøj, da vi skulle ud og spise på mine forældres restaurant Nytorv 11. Her fik vi serveret den lækreste 2 retters menu, og selvfølgelig også rigeligt med både vin og drinks. Resten af aftenen blev brugt på at danse til langt ud på natten i det bedste selvskab. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre måde at starte mine 20'er på 💛

Synes godt om

Kommentarer

Self Care Sunday x Karina Lehmann

BEAUTY

Reklame/Gave

Det står virkelig sløjt til her på blogfronten, hvilket både er fordi at jeg de seneste uger har rejst en masse, og så er ideerne til indlæg bare ikke hvad de har været. Dog får jeg stadig super søde beskeder fra mine læsere med forespørgsel på nye indlæg – det motiverer til at skabe nyt og lækkert indhold, så tak for jer.

I dag vil jeg fortælle om den lille skin journey jeg har været på siden november måned hvor, at jeg startede med ansigtsbehandlinger hos skønne Karina Lehmann Skønhedspleje i Herning. På daværende tidspunkt var min hud nok det værste den nogensinde har været dvs. udbrud på kinderne, indkapslinger på hagen og generelt en ujævn og matte hudtone. Jeg startede med at få Madonna behandlingerne fra Intraceuticals, som er en behandling jeg tidligere har skrevet lidt om HER. Karina beskriver selv denne behandling som en ansigtsbehandling med øjeblikkelige resultater, der blandt andet giver fylde, fugt og opstramning til huden. Behandlingen er altså et kæmpe fugtboost der gav min hud en helt anden udstråling, og generelt en smukkere og mere jævn overflade.

Da jeg som sagt også døjede med både udbrud og indkapslinger besluttede Karina sig for, at jeg skulle kombinere Madonna behandlingerne med nogle udrensende behandlinger. Disse to kombineret var lige netop det min hud havde brug for, og med den intensive behandling jeg fik frem til slut december, er min hud blevet så fin og jævn igen.

For at toppe det hele af afsluttede Karina og jeg vores behandlingsforløb med, at jeg fik dem lækreste Karmameju signature treatment, der er en behandling med fokus på både krop og velvære. Her indgår der aromaterapi, tørbørstning, massage og en lille ansigtsbehandling. Jeg har altid elsket Karmamejus produkter, og at opleve dem i en behandling, var simpelthen så lækkert. Min hud var babyblød fra top til tå efter behandlingen, og jeg var vigtigst af alt totalt i zen.

Hvis I kunne have interesse I netop disse behandlinger kan i finde Karinas hjemmeside HER, hvor at hun både uddyber hvad hver behandling indeholder, og hvor pigerne også er oplyst.

Happy selfcare sunday 💛

Synes godt om

Kommentarer

Goals & Ambitions for 2020

PERSONAL, LIFESTYLE

Long time no see. Jeg håber at I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år, og allerede er godt i gang med at realisere jeres nytårsfortsæt. Jeg tænkte at jeg i dag ville fortælle jer lidt om de planer, drømme og ambitioner jeg selv har for 2020, og dermed også give jer lidt af en life update.

2020 skal for mit vedkommende være det år hvor, at jeg skal arbejde hårdt både for de ting jeg brænder for, men også på mig selv. Jeg kunne godt tænke mig at læse mere, høre flere podcasts og være bedre ved min krop ifht. sundhed og træning..

2020 er også året hvor, at jeg skal begynde på uddannelse, og dermed også flytte hjemmefra. Dette bliver en kæmpe omvæltning, jeg er dog super klar på at få min egen lejlighed, og få lov til at udfolde mig på anden vis end jeg kan derhjemme. Som det ser ud lige nu bliver det København jeg flytter til, men jeg har også en lille drøm om at flytte til Paris eller London. Mon ikke at jeg når det hele one way or another!

2020 bliver forhåbenligt også det år hvor, at jeg får en masse arbejde for hånden. Jeg er begyndt at tage min Instagram rigtig seriøst, og håber at vækste derinde mere og mere i løbet af året. Jeg elsker at tage lækre og inspirerende billeder, og føler at jeg har mere blod på tanden ifht. influencer branchen end nogensinde før. Jeg har allerede en masse spændende samarbejder i kalenderen for 2020, og glæder mig til at vise jer det hele!

Jeg har så mange andre ting jeg kunne fortælle jer om mine planer, drømme og ambitioner for 2020, men jeg tænker at stoppe indlægget her inden at det bliver for langt. Jeg håber at I vil følge med både her og på min Instagram i år - jeg lover i hvert fald at levere det bedste og mest inspirerende content jeg kan ⭐️

Find min Instagram HER!

Synes godt om

Kommentarer