Spenderade helgen i Stockholm! Kom fram på torsdag och åkte hem måndag. Spenderade fredagen först med pappa, åkte till Sollentuna centrum och gick i butiker och fikade. På kvällen hängde jag med Carolina, Pegah och Jana. Vi var hemma hos mig och åt middag för att sen åka till Solna. Lördagen spenderades med mamma i Täby centrum, hittade väldigt fina saker! På kvällen kom min bror över på middag och sen åkte jag in till stan med Fredrika. Vi drack drinkar på Scandic Continental på deras rooftop. Underbar utsikt med supergoda drinkar, ser fram emot sommarens AW's där! Vi satt och planerade sommaren och bara njöt. Efter ett tag så kom Amanda och hennes vän, så gick vi till Sturehof för att ta några glas. Började packa in mig i mitt gamla rum på söndagen, fixade med garderoberna och lite senare åkte jag till Sundbyberg med mamma och pappa. Vi fikade och gick runt där ett tag. Åt middag hemma med mamma och pappa för att åka till Solna lite senare till Elina. Vi satt i några timmar och bara pratade massor.

Ser verkligen fram emot att flytta hem till Stockholm för sommaren. Det känns som jag är redo för en comeback efter två år borta <3 är så taggad på att få ha mina vänner och familj nära, att bo i Stockholm och jobba!

Nu ska jag fortsätta plugga inför min omtenta som är på onsdag! Hörs senare

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Spenderade helgen i Köpenhamn. Började fredagen med att äta middag hela gänget och efter det gick vi till Chateau Motel där det var något fashionevent. Dansade tills fötterna nästan ramlade av och på lördag så strosade vi runt i stan. Tog en lunch på den sämsta restaurangen, servicen var hemsk. På kvällen åkte vi till Copenhagen street food för att äta middag och dricka drinkar. I söndags gick vi på stan, förbi Nyhavn och sedan åt vi lunch. Supermysig helg med klassisarna, det mest spännande var nog att dela ett badrum på åtta personer!

Likes

Comments

Hallå på er. Började dagen med att ha arbetsintervju för ett sommarjobb, håller tummarna att jag får det! Senare så åkte jag in till Växjö med Johanna och Amanda för att äta lunch och gå runt lite i affärer. Åt en supergod hamburgare på ett mysigt ställe, sen träffade vi även Simon en stund. Nu ska jag packa, duscha, städa och fixa naglarna inför morgondagen då vi åker till Köpenhamn! Hörs senare, puss!

Likes

Comments

Idag är en helt vanlig onsdag. Igår hade vi vårt sista seminarium i kursen och på fredag börjar vår fjärde och sista för denna termin. Idag ska jag till tandläkaren och senare så har vi årsmöte med studentföreningen. Får se vad som händer ikväll, om vi firar att kursen är slut eller om vi ska vila upp oss för Köpenhamn! Xoxo

Likes

Comments

Fråga: Vad pluggar du för någonting och hur är det att ha flyttat från Dublin till Ljungby?

Jag läser International Sales and Marketing på Linnéuniversitetet. Många vet om att Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar men det finns även här i Ljungby, där jag pluggar. Det bra med Ljungby är att det är bostadsgaranti, det är litet så man lär känna många nya människor, lärarna vet vem du är och klassen kommer bra överens (iallafall min klass!). Det jag pluggar är då först en introduktion till sales and marketing, det gjorde jag i höstas och då läste vi fyra kurser. Nu på vårterminen så ska vi också läsa fyra kurser och jag är inne på den tredje nu. Den sista är att vi ska skriva vår B-uppsats endast, så ska bli skönt att inte ha någon tenta haha. Hela utbildningen är på engelska, men man kommer in i det väldigt fort.

Jag har ju snart läst ett år och det är inte så hemskt här i Ljungby som jag trodde att det skulle vara! Det finns saker att göra bara man vill hitta på någonting. Jag har fixat ett extrajobb, vilket var väldigt lätt, på PostNords lager och så är jag med i styrelsen som Event manager för vår studentförening FAST. Vi försöker hitta på saker för att få Ljungby roligare men också så umgås jag med mina kompisar här och festar, äter middagar, kollar på Paradise Hotel etc. Skolan är bra och vi får partnerföretag att jobba med när vi har project etc, vilket är bra för då lär man känna företag.

Jag har faktiskt bara nästa termin kvar här och sen på vårterminen 2018 så flyttar jag till Zürich, Schweiz för att läsa ett halvår där på ZHAW! Ska bli så kul tror jag, och då kommer vi även ut internationellt. På höstterminen 2018 så har vi praktik och även då ska jag försöka hitta en praktikplats utomlands. Sen är det vårterminen 2019 kvar med C-uppsats och sen så har jag min examen! Så det gör ingenting att det är här i Ljungby i ett och ett halvt år, det har gått så fort hittills och jag har lärt känna så bra människor. I min klass är det mest folk som inte kommer härifrån, så alla är ju i samma situation liksom att det är en ny mycket mindre stad.

Likes

Comments

Har spenderat en helg i Kungsbacka, påskat galet med påskmiddagar, påskgodis och påskbakelser, festat på, haft seminarium och tenta, vart på landet med mamma och pappa, firat Lotta som fyllde 25, umgåtts med mamma och pappa här i Ljungby. Har haft fullt upp!

Imorgon är det seminarium som gäller och sen är vi "lediga" fram tills nästa vecka då vi har ett slutseminarium, så är inte helt lediga utan måste skriva klart vårt grupparbete. Men helgen efter det så åker jag och sju klassisar till Köpenhamn och lever livet där en helg! Är supertaggad<3

Likes

Comments

INSTAGRAM@oliviaelvira