Hej!
SORRY, för att jag inte har varit så aktiv men det beror på att vi är prao nu.
Men idag är det... fredag, äntligen. Just nu så "jobbar" jag men har rast nu så passar på att blogga haha. Men jag slutar kl 15:00 och ska ta med mig Theo hem. Han vill ha glass så jag antar att vi ska köpa glass haha.

Åhhh jaaaa, mina nu solglasögon har kommit och asså de är såååååå snygga verkligen. Är sååå nöjd. De är ifrån Ray-Ban och är i modellen Erika. Färgen heter typ sand eller något haha.

Men de passar verkligen så bra nu till våren efter som att det är typ nude färgade. De var inte dyra heller, det var rea på dem så det var bra.

Men nu ska jag fortsätta att "jobba" och vi ska nog ut i skogen nu.

Kram❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 124 Readers

Likes

Comments

Visst är jag tumblr nu med fiji vatten och allt, haha nej men har velat testa vattnet ganska länge och asså det är inget speciellt tycker jag. Men det var roligt att testa haha.

Åhh, älskar verkligen mina svarta byxor (bild 2), de är ifrån HM och kostar 199kr. Det är inte alls dyrt för ett par byxor. Byxorna har ett speciellt material, vet dock inte vad det är men det känns som om det typ måla färg som har torkat haha.

Ha en bra kväll nu, kram

  • 172 Readers

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Här kommer jag skriva om allt från mode, skönhet till fritid. Så vi kan väll börja med dagen idag.

Igår så sov jag över hemma hos Selma, jättemysigt verkligen!!♡ Vi fick gå upp ganska tidigt eftersom att jag skulle passa min lille bror Theo. Jag och Theo gjorde inte så mycket mer än att jag försökte somna honom för att jag skulle få lite lugn och ro haha!!

Men nu har vi (familjen) ätit och ska väll antagligen se på en film, älskar skräckfilmer så hoppas på det!!

Kram  • 190 Readers

Likes

Comments